Home / ADO in de Maatschappij / Trainersstaf ADO Den Haag coacht G-voetbalteam naar 2e plaats!

Trainersstaf ADO Den Haag coacht G-voetbalteam naar 2e plaats!

Op het jaarlijkse CBV G-voetbaltoernooi bij gastheer BVV Barendrecht was de volledige trainersstaf van ADO Den Haag aanwezig! Er werd fanatiek gecoached en tussen de wedstrijden door werd zelfs overwogen om videoanalist Marvin van der Valk, die mee was gegaan, in te zetten om de looplijnen goed over te brengen.

Storky was bij de aftrap van het toernooi aanwezig en moedigde het team aan! Tijdens de eerste wedstrijd tegen AZ zat het wat tegen en werd nipt verloren met 1-2 ondanks de prachtige goal van Stef. Tegen PEC Zwolle werd deze nederlaag recht gezet. Eerst haalde de keeper van de ‘Zwollenaren’ nog een bal uit de bovenhoek maar daarna was hij kansloos op een schuiver van de spits van ADO Den Haag met als resultaat een 1-0 overwinning! Daarna won het ingespeelde team gemakkelijk met 6-0 van NAC en 4-1 van Volendam en eindigde ADO Den Haag op een prachtige tweede plaats in de poule!

Ook ADO Den Haag keeper Rody de Boer was aanwezig en hij probeerde de penalties van de deelnemers uit zijn doel te houden. Dat viel niet mee tegen de veel zuiver ingeschoten strafschoppen! De strafschoppenseries en de wedstrijden stonden onder leiding van de (Eredivisie) scheidsrechters van de KNVB.

Ruim 400 voetballers hebben op woensdag 5 augustus 2015 een fantastische dag beleefd op sportpark De Bongerd. De accommodatie van BVV Barendrecht was voor de 23e keer het decor voor het landelijke G-voetbaltoernooi van de Coaches Betaald Voetbal (CBV). Tientallen bekende voetbaltrainers en scheidsrechters zorgden voor de begeleiding van de teams. Niemand minder dan bondscoach Danny Blind verzorgde de prijsuitreiking.

1 Reactie

  1. WOW!!! I seriously am setokd that I won – thank you so much Tara!!! What a way to start the weekend 🙂 I’ll email you shortly and thanks again for the awesome goodies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *