Home / ADO in de Maatschappij / ADO Den Haag, meer dan voetbal!

ADO Den Haag, meer dan voetbal!

In augustus zijn de opnames van de film ‘Pestkop’ begonnen. In deze jeugdthriller, onder regie van Sjoerd de Bont, staat zoals de titel al doet vermoeden, pesten centraal. Pesten gebeurt overal en iedereen heeft er wel op de één of andere manier mee te maken gehad. Ik ook. Omdat het een onderwerp is dat mij na aan het hart ligt, ben ik erg blij dat ik een rol in de film mag vertolken en daardoor kan helpen om meer aandacht voor het probleem te creëren.

Nog belangrijker dan aandacht vragen, is het goede voorbeeld geven. ADO Den Haag in de Maatschappij weet hier alles van. Met o.a. het project ‘de Held’ zet ADO Den Haag zich in voor hetgeen waar de film ‘Pestkop’ over gaat. Als geboren Haagse ben ik ontzettend trots dat wij elkaar juist bij dit onderwerp gevonden hebben en zij wilden helpen. De gesigneerde voetbal staat symbool voor het doorgeven van een goed gevoel.

Nu ligt de bal bij mij thuis maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. De bal moet van eigenaar wisselen en graag wil ik hem geven aan iemand die het slachtoffer is geweest van pesten. Iemand die wel een meevallertje kan gebruiken en nieuwsgierig is naar hoe het er op een filmset aan toe gaat. Want de nieuwe eigenaar van de bal gaat met mij mee een kijkje nemen bij de opnames van Pestkop!

Zodra de bal aan de nieuwe eigenaar is gegeven, laat ik het jullie weten.
Maaike Bakker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *