Home / ADO Jeugd / Jeugdtrainers ADO wachten op werkvisum en reizen nog niet naar Inner-Mongolië

Jeugdtrainers ADO wachten op werkvisum en reizen nog niet naar Inner-Mongolië

De zes jeugdtrainers die namens ADO Den Haag naar de Chinese regio Inner-Mongolië afreizen moeten voorlopig nog in Nederland blijven. Het zestal is in afwachting van een werkvisum om als jeugdtrainer aan het werk te gaan.

Het gaat om Patrick Scholten, Niek Berben, Johan Rensen, Joao Paolo Roberto, Vincent van Noord en Robin Feenstra. De jeugdtrainers hebben de afgelopen week een stage afgewerkt en zouden aanvankelijk de reis naar China maken. Hoe lang het duurt voordat de visums binnen zijn, dat weten we niet’, zegt Hoofd Opleidingen Rob Meppelink. ‘Totdat de trainers vertrekken zoeken we naar een passende oplossing voor de jeugdtrainers.’

Het zestal moet in China gaan opleiden, diverse competities op gaan zetten en uiteindelijk een jeugdopleiding van ADO Den Haag gaan starten.

Het is niet voor het eerste dat de visumproblematiek opdoet bij ADO Den Haag. Ook de Chinese voetbaltrainer Gao Hongbo is nog altijd in afwachting van een werkvisum. Hij is door de Chinese eigenaar van ADO Den Haag, Hui Wang, in Nederland gestationeerd. Volgens ADO Den Haag komt hij kennis op te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *