Home / ADO Nieuws / GGHTV: Johan Derksen, rebel van de Nederlandse TV

GGHTV: Johan Derksen, rebel van de Nederlandse TV

Als je het over De Snor hebt dan weet iedereen genoeg…Johan Derksen! Groen Geel Hart TV sprak uitgebreid met de grootste rebel van de Nederlandse TV. Het gesprek gaat, onder andere, over de neonbuizen in het bordeel, het TV wereldje (Humberto Tan, Wilfred Genee en Peter R de Vries), pepgebruik, het geloof, de relatie met zijn vader, zijn haat jegens linedancers en zijn tour met de Haagse muziekmaffia. Ook geeft hij antwoord op een wel heel bijzondere kijkersvraag van Kim Holland. De Snor zit lekker op zijn praatstoel, prachtige verhalen!

1 Reactie

  1. Mooie vent! Leuk om naar te luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *