Voor de spelersgroep van ADO kwam de mededeling dat trainer Zeljko Petrovic is ontslagen vanochtend als een donderslag bij heldere hemel.

,,Je weet dat dit gezien de slechte resultaten kan gebeuren, maar ik had het nu niet zien aankomen’’, reageert aanvoerder Aaron Meijers. ,,Ik had verwacht dat het over de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles heen getild zou worden. Ik denk dat de club lang heeft getwijfeld over deze beslissing.’’

De spelersgroep werd vanochtend bij elkaar geroepen door directeur Mattijs Manders en manager voetbalzaken Jeffrey van As. ,,Ik dacht dat we gewoon een speech zouden krijgen’’, aldus Meijers. ,,Maar toen werd ons gezegd dat Petrovic werd ontslagen. Volgens mij had niemand dat verwacht. De trainer heeft ons daarna succes gewenst. Hij was geëmotioneerd, maar het leek of hij het wel begreep.’’

Meijers vindt het niet terecht dat Petrovic alleen de schuld krijgt van de slechte resultaten ,,Wij zijn ook schuldig. We hebben met zijn allen gefaald. De spelersgroep moet nu opstaan. Dat had al veel eerder moeten gebeuren.’’

Bron: Algemeen Dagblad
Brody’s leaderboard

10 reacties

 1. ricky73

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  Beantwoorden
 2. Sjaak

  Zo worden ze wakker “De spelersgroep moet nu opstaan”. Wat hebben ze al die tijd liggen doen dan? Het is dat het niet kan anders hadden heel dat zooitje moeten ontslaan. Ze zijn stuk voor stuk Ado onwaardig

  Beantwoorden
 3. rick

  zagen ze dat niet aankomen?? tering wat zijn dat voor spelers dan?? dus luilekkerland is afgelopen en godverdomme het schuim op die bekken en gaan voetballen!!!

  Beantwoorden
 4. T . Bosman

  iik vind dat Petrovic dat niet verdient met al die ongein wat al een lange tijd duurt dus voetbal mannen als jullie ballen hebben halen jullie Petrovic terug want dit heeft hij niet verdient ik vindt dit niet eerlijk naar Petrovic toe ik vind het beschaampt ik dacht dat Ado dit anders op zou lossen jammer dit vind ik niet sociaal naar de trainer .

  Beantwoorden
 5. Van Dijk

  Iedereen zag het aankomen, sterker nog de spelers namen hem totaal niet serieus. ADO heeft niet veel te willen en mag zijn handen dichtknijpen met iemand als Maaskant. Grote bek, blufkees en is niet bang. Maar niet langer dan tot het einde van het seizoen. Dit jaar overleven.

  Dan is het alle ballen op Zheng, want daar zit het geld. Oliedom om die te schofferen. Hopelijk gaat hij grote schoonmaak houden en worden Manders, en de zonen van Mansveld en Schoenmaker de deur gewezen. Van As is een goede zet, maar de man heeft weinig tot geen middelen ter beschikking. Alleszeggend ingegeven door gebrek aan visie om een geld jagende vluchtende passant als Advocaat te laten bepalen dat er een trainer wordt aangesteld die alleen als assistent kan fungeren.

  ADO moet een gedegen organisatie opzetten. Dus laat Zheng minimaal een jaar de scepter zwaaien. Die chinezen laten nu toch blijken dat ze zich hebben verkeken, dus geef ze de kans om de boel te repareren. Alternatief is er niet. Alleen Van Zweden is zuiver op de graat. Rob Jansen heeft niets weg van zijn vader Karel. Je kan hem beter Kallen Jansen noemen.

  Petrovic heeft in alle opzichten gefaald. Deze selectie zou moeiteloos om plek 10 kunnen spelen. Laat het een goede les zijn geweest. Het valt of staat met een goede organisatie, dan krijg je vanzelf een logische selectie, met een capabele trainer.

  Beantwoorden
  • Haagsicoon

   Die Maaskant moet je helemaal dit klusje niet laten opknappen want dat kan hij niet.Het is precies wat je al aan geeft een grote bek maar meer ook niet.
   Hij moest NAC ook in de eredivisie houden dat klusje is hem ook niet gelukt….

   Beantwoorden
  • Jap33

   Ja zeker, maar ADO kan geen Verbeek betalen. Dus het wordt, net zoals de spelers, iemand die al een jaar thuis zit en die geen bij andere clubs gefaald heeft. Mooi in de lijn van alle levende lijven bij de club.
   Of…..staat Jol op??

   Beantwoorden
 6. Westlander

  Pipo, hadden ze eerder moeten doen , dan was hij minder beschadigd en ado het eerder kunnen repareren, het blijft feit dat wel een mooi mens is maar absolute onbenul van een trainer is. Wijze les Advocaat niet meer bellen, wij hebben ook onze trots

  Beantwoorden
 7. geefhetmaarop

  Wat zien de hoofdschuldigen wel aankomen met hun slappe prestaties?
  En dan heb ik niet over resultaten maar over voetbal kwaliteiten…
  Laat eens die andere wang zien, nee laat maar zwakkelingen ga lekker op vakantie of zo…

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.