Home / ADO Nieuws / ADO denkt aan contractverlenging Malone en Jansen en gaat langer door met Zwinkels

ADO denkt aan contractverlenging Malone en Jansen en gaat langer door met Zwinkels

ADO Den Haag wil het contract van middenvelder Dion Malone (foto) graag verlengen. Daarnaast is het aannemelijk dat de Haagse club de optie in het contract van de geblesseerde Kevin Jansen gaat lichten. De optie in het contract van doelman Robert Zwinkels is automatisch met een jaar verlengd, nadat hij een bepaald aantal wedstrijden in actie is gekomen.

De Haagse club kent veertien personen die een aflopend contract hebben. Alleen middenvelder Jansen heeft een optie in zijn contract die ADO Den Haag voor 1 april moet lichten. Doet de club dat niet dan moet hij een officiële ontslagbrief ontvangen.

Aflopende contracten: Rody de Boer, Wilfried Kanon, Dion Malone, Abel Tamata, Kevin Jansen, Donny Gorter, Tom Trybull, Gervane Kastaneer, Ruben Schaken & Guyon Fernandez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *