Home / ADO Nieuws / ADO oefent woensdag ‘in het geheim’ tegen VFL Bochum

ADO oefent woensdag ‘in het geheim’ tegen VFL Bochum

ADO Den Haag speelt deze week een oefenwedstrijd tegen het Duitse VFL Bochum. De ontmoeting wordt op een geheime locatie achter gesloten deuren afgewerkt en komt tot stand in een voetballoze week wegens interlandverplichtingen.

Bochum, dat getraind wordt door Gert-Jan Verbeek, staat momenteel elfde in de tweede Bundesliga. Op donderdag werkt ADO om 10.30 uur nog een training af. Daarna is de selectie enkele dagen vrij. Op zondag 2 april hervat de ploeg van Fons Groenendijk de competitie met een wedstrijd tegen concurrent Roda JC.

Het gebeurt vaker dat oefenwedstrijden tussen betaald voetbalclubs uit Nederland en Duitsland zonder publiek worden gespeeld. Dat gebeurt op last van de autoriteiten, bijvoorbeeld omdat er onvoldoende politiemensen beschikbaar zijn.

3 comments

  1. Waarom staat er op deze site eigenlijk geen verslag van die geweldige wedstrijd tegen AZ…??? Was de moderator ziek…?

  2. Sorry… ik had er echt geen energie meer voor. en wat moeten we nog schrijven over deze wedstrijd… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *