Home / ADO Nieuws / ‘Saint-Étienne wil Meissner vastleggen’

‘Saint-Étienne wil Meissner vastleggen’

ADO Den Haag raakt Thomas Meissner in de zomer mogelijk kwijt. Info FM meldt dat de centrale verdediger in de serieuze belangstelling staat van Saint-Étienne en dat hij voor ruim één miljoen euro opgehaald zou kunnen worden.

De 26-jarige Meissner wordt door het bovengenoemde medium omschreven als ‘een van de grootste verrassingen’ van het Eredivisie-seizoen. Hij maakte in de zomer transfervrij de overstap van MSV Duisburg naar ADO en speelde tot dusverre 26 wedstrijden in het eerste elftal van de club uit de Hofstad.

Meissner vormt bij ADO doorgaans het centrum met Wilfried Kanon of Tom Beugelsdijk en heeft er een contract tot medio 2019. De stopper, die in november nog in verband werd gebracht met 1860 München, kwam eerder uit voor Borussia Dortmund II, Duisburg, FSV Mainz, VfB Zittau en dus 1860 München.

7 comments

 1. strik erom en weg wezen.

 2. De leegloop gaat beginnen. Het wordt me weer een geweldig jaar volgend seizoen

  • Hahaha wat wil je dan, hem houden en een miljoen mislopen. We hebben nu eindelijk iemand op een plek zitten die de selectie samenstelt met verstand van zaken. Ze zijn bezig en komend seizoen staaat er een prima selectie die veel minder kost.

   • Je hebt gelijk, een miljoen is deze jongen absoluut niet waard. Ik maak me gewoon zorgen dat we Havrnaar, Kasteneer, Kanon en Trybull kwijtraken en er niets voor terug kunnen halen

    • het gaat keihart, harteloos om geld, poen en de muntjes. ohja en het ‘aanzien’ van bestuursleden bijna vergeten.
     door dat 020-nvb in zeist komen wij toch niet (veel) hoger dan waar we nu staan.
     onze clubleiding durft jegens 020-zeist NIX te zeggen of te doen, dus tja, wat is realiteit?

 3. Nou 1 miljoen voor een verdediger die niet helemaal top is, ik zou zeggen: doen! Daar kun je in NL gewoon een goede vervanger voor halen.

 4. Snap niet waarom er nog geen club zich gemeld hebben voor Malone en Waarom het contract met Jerdy Schouten niet wordt verlengd (zag hem gisteren bij 2e).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *