Home / ADO Nieuws / GGHTV: Rolf Tangel, filmster met een Groen Geel Hart

GGHTV: Rolf Tangel, filmster met een Groen Geel Hart

Rolf Tangel is de huidige vlam van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. Daarnaast verwierf hij bekendheid als hoofdrolspeler in natuurfilms voor volwassenen. De liefhebbers van dit genre zullen zich het beruchte Walibi Flevoland filmpje nog wel kunnen herinneren, waarin Rolf in het reuzenrad te bewonderen is. Onze natuur-filmster is echter ook een hardcore ADO Den Haag supporter. Wij spraken Rolf over zijn filmcarrière, zijn liefde voor Barbie, ADO Den Haag en zijn held Romario. Ook zijn werk als pompbediende kwam ter sprake. Gaat Rolf zich binnenkort aansluiten bij de groep investeerders onder leiding van John van Zweden om een bod uit te brengen op ADO Den Haag?

4 comments

  1. Jezus hey zijn er ook nog normale mensen die jullie gaan interviewen?

  2. Hoog niveau

  3. ideale schoonzoon….

  4. er lopen zoveel van die figuren bij denhaag rond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *