Home / ADO Nieuws / Overgang Kanon naar Konyaspor van de baan; verdediger terug bij ADO

Overgang Kanon naar Konyaspor van de baan; verdediger terug bij ADO

De overgang van Wilfried Kanon naar het Turkse Konyaspor is van de baan. De verdediger keert terug naar Nederland en sluit weer aan bij ADO Den Haag.

Kanon was in Turkije voor de laatste contractonderhandelingen en zou een driejarig contract tekenen bij de Turkse middenmoter. Volgens diverse Turkse media deed de blessurehistorie van Kanon uiteindelijk stof opwaaien. Of dat ook de reden is dat de overgang is afgeketst, is niet bekend.

ADO Den Haag wil Kanon graag langer binden en is in afwachting van goedkeuring voor de door hen bedachte constructie om de Ivoriaan te contracteren. Tot op heden is daar nog geen duidelijkheid over gegeven door onder meer het UWV.

6 comments

  1. ik hoop dat hij snel weer in de basis staat

  2. Hopelijk zijn ze wat sneller dan die geile knvb

  3. Laat die dan ook zo blijven spelen als dat hij deed. En niet met de tering in zijn lijf omdat de transfer naar dat maffe turkije niet doorging.Dan hoop ik ook dat hij in de basis staat.

    • Daar heb je een punt echter aan zijn inzet zal het niet liggen en ik zie hem niet met de kop omlaag lopen omdat er een transfer niet is doorgegaan hij is altijd positief over ADO ,)

  4. Dit is toch een speler die graag bij Den Haag wil blijven???? Geef die knul een contract voor een paar jaar.

  5. Hij is niet bij ado!!! Hij is transfervrij hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *