Home / ADO Nieuws / Geen spelersnamen op rug wedstrijdshirt

Geen spelersnamen op rug wedstrijdshirt

Op de ruggen van de shirts van ADO prijken dit seizoen geen spelersnamen. Er is geen ruimte meer door een nieuwe sponsordeal.

Dat laat de club weten. Vorige maand maakte de club een hernieuwde deal met het Haagse computerbedrijf Ockel Computers. Dit komt onderaan de achterkant van het shirt. Omdat er naast Basic-Fit al een rugsponsor was, sneuvelen de spelersnamen wegens een gebrek aan ruimte. Wel blijven de rugnummers intact.

 

8 comments

 1. Heel raar dit

 2. beter sponsors dan namen.

 3. Al tientallen jaren een seizoenskaart, maar t blijft een veredelde amateurclub qua randzaken, het is dat t in je bloed zit….

  • Ja goser dat is t lot van een FC Den Haag supporter.
   Bestuur tegen de m…

  • Mee eens. Je schaamt je veelal je ballen uit je broek. Plastic gras, compleet reclame shirt, vage Chinees als eigenaar en een reclame stadion op een plek waar je niet dood gevonden wilt worden. Iedereen had je 15 jaar geleden kei hard uitgelachen. Maar het is nu de waarheid en daar moet je het mee doen. Er worden nog bijna lijken gepijpt voor een euro, als er maar wat binnen komt.
   Dat is ons clubje en we blijven er van houden

   • Eindelijk een slimme zet. En over die opmerking dat je niet dood gevonden wil worden op de plek van het stadion? Eindelijk een stadion dat op een normale plek neergezet is en niet in een achterbuurt waar niemand lévend gevonden wil worden. Een stadion in Voorburg (want zeg nou zelf, daar ligt het gewoon) neerzetten is het beste dat ADO ooit gedaan heeft. En meer dan 1 sponsor op de rug is ook een top beslissing!

 4. Goeie zaak ,brengt weer geld in het laatje ,wij supporters weten toch wel wie het zijn

 5. Hep het niet nodig 🙂
  Bovendien ken het (met/zonder bril) waar ik zit toch niet lezen lol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *