In 2008 viel de Haagse hooligan Dave Zuijderwijk van een 18 meter hoge hoogwerker. Wonder boven wonder overleefde Dave deze val. Wij hadden in juni 2016 een interview met Dave. Dave was verandert van een alcoholist in een aqualist. Hij liet de fles sterke drank staan en dronk alleen nog maar Kangenwater (6 liter per dag). Dit heftige interview deed het nodige stof opwaaien. Nu wilde Dave weer praten met Groen Geel Hart. Waarom? Nou simpel, Dave is er van overtuigd dat hij de nieuwe spiritueel wereldleider gaat worden en hij staat te popelen om zijn levenslessen te delen met de kijkers. Een verhaal over zingen, dansen, dwangmatig masturberen, liefde en levenslessen. Wie ben jij nou eigenlijk? Een verhaal over een hooligan die zichzelf heeft gevonden en er van overtuigd is dat hij de nieuwe spiritueel wereldleider gaat worden.

Bron: GGH
GGH Media Leaderboard

8 reacties

 1. Martin

  Misschien kan deze spirituele wereldleider onze club nog redden. Wat een onzin zeg. Van hooligan tot wereldleider. Dus eerst moet je van een steiger af pleuren om vervolgens het licht te zien?
  Kan heel het eerste elftal dan niet eens op een steigah gaan staan?

  Beantwoorden
 2. Sjaak

  Zo een paar minuten gekeken naar deze vent. Maar raakte er zelf een beetje koekoek van. Hij praat een hoop maar zegt heel weinig. Maar verder slaat hij er niet naast ofzo

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.