Home / ADO Nieuws / ADO Vrouwen pakt KNVB beker na overwinning op Ajax

ADO Vrouwen pakt KNVB beker na overwinning op Ajax

ADO Den Haag Vrouwen heeft voor derde keer in de clubhistorie de KNVB beker gewonnen. De Hagenezen wonnen in eigen huis van Ajax met minimale cijfers: 1-0. Lineth Beerensteyn maakte de enige treffer van de wedstrijd.

Ajax stond vorig seizoen ook in de finale. Toen ging FC Twente met de KNVB beker aan de haal. ADO kwam goed uit de startblokken en dat resulteerde in een treffer vlak voor rust. Pia Rijsdijk soleerde door de Ajax-defensie en Lineth Beerensteyn rondde de fraaie aanval af.

Na rust ging Ajax op zoek naar de gelijkmaker, maar keepster Jennifer Vreugdenhil stond steeds in de weg. Na het eindsignaal was de vreugde groot bij ADO. De nummer vier van de Eredivisie Vrouwen won de KNVB Beker ook al in de seizoenen 2011/2012 en 2012/2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *