Home / ADO Nieuws / GGHTV: Gitarist Spike van Di-Rect: Tot de scheidt ons dood!

GGHTV: Gitarist Spike van Di-Rect: Tot de scheidt ons dood!

Volgens sommige is hij de Haagse Herman Brood, voor ons is hij sowieso een Haagse Held! Groen Geel Hart sprak met Spike van Soest, gitarist van Di-Rect, over een witte kerst met Barry Hay, zijn schatten van ouders, zijn eruptie van creatieve impulsiviteit en zijn liefde voor de ‘poes’. Spike legt ook nog effe haarfijn uit waarom iedere dag voor hem een feest is! Natuurlijk lullen we ook nog effe over ADO en Swansea. Spike, als je meeleest is je groen gele pak al klaar?

nb. Dit interview is opgenomen in het gitaarwalhalla voor iedere gitaarfetisjist Max Guitar

1 Reactie

  1. Ja lijkt mij toppie …
    Deelt Speikkie ook handkrabbeltjes uit?
    Of mottikker om gillen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *