Home / ADO Nieuws / GGHTV: Ben Tichem, van hooligan tot stadionmanager

GGHTV: Ben Tichem, van hooligan tot stadionmanager

Ben Tichem was een beruchte FC Den Haag hooligan, uit de wijk Laakkwartier, die zich opwerkte tot stadionmanager van FC Den Haag. De club was alles voor hem totdat hij in 2001 door zijn grote liefde op straat werd gezet. Een emotioneel gesprek over clubliefde en vriendschap, vol prachtige anekdotes over FC Den Haag. Er wordt, onder andere, gesproken over de beruchte wedstrijd ADO vs Ajax in 1987, de bijzondere tocht naar het hol van de leeuw in Amsterdam, zijn vertrek bij ADO, het ontstaan van de vriendschap met Legia Warschau en over de Amsterdammer die bij Ben in zijn kofferbak belandde.

3 comments

  1. Mooi interview, en heel knap een keer niet over tieten

  2. Wereldvent. Echte clubliefde! Toen ik als jong pikkie naar den haag ging zag ik hem altijd. Of het nou bij kaarten kopen was of bij een training etc. Kan het bestuur nog een puntje aan zuigen. Zou toch mooi zijn om Ben weer wat voor de club te laten betekenen?

  3. Is there an english translation of this ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *