Hoewel hij nog altijd revalideert van zijn kruisbandblessure, gaat Ricardo Kishna morgenochtend met ADO Den Haag ‘gewoon’ mee op trainingskamp naar Turkije. Ook de nog niet fitte Wilfried Kanon is van de partij in Belek, waar de nummer 7 van de eredivisie oefenwedstrijden speelt tegen Besiktas (dinsdag 9-1) en Basaksehir (vrijdag 12-1).

Kishna werd afgelopen zomer voor een jaar gehuurd van Lazio Roma, maar liep al in zijn tweede wedstrijd voor ADO – op 17 september tegen Ajax – een zware knieblessure op. De linksbuiten, die gisteren zijn 23ste verjaardag vierde, heeft zijn zinnen nu gezet op een langer verblijf de club uit zijn stad. Kishna voelt zich thuis bij ADO, zo blijkt ook uit het feit dat hij ervoor heeft gekozen om na zijn operatie in de Verenigde Staten te revalideren in Den Haag. En niet voor niets gaat hij nu ook mee op trainingskamp.

ADO-trainer Fons Groenendijk heeft in Belek 26 spelers tot zijn beschikking. Onder hen de beloftes Shaquille Pinas (19) en Thijmen Goppel (20), die dit seizoen als invaller reeds hun debuut in de eredivisie maakten.

Groenendijk verwacht niet dat er deze winter veel aan zijn selectie zal veranderen. Door de naam van Michiel Kramer staat inmiddels een streep bij ADO. ,,Ik verwacht niet dat er veel gaat veranderen”, zegt de ADO-trainer, die al zijn spelers binnenboord hoopt te houden. ,,Ik ga ervan uit dat iedereen blijft. Maar je weet het nooit. Een aantal heeft zich in de kijker gespeeld.”

Bron: Algemeen Dagblad

4 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.