Een bekende clown zei altijd wat er ook gebeurt altijd blijven lachen. De wedstrijd tegen team VVCS gaf echter bij mij geen aanleiding om te lachen. Wat een schandalige vertoning 0-4 verliezen tegen een team van werkeloze voetballers van het niveau Faber en Stoffels.  Hoogtepunt van de avond was de goal van Henk Baum (wie kent hem niet) die met een weergaloze stiftbal vanaf een meter of 20 doelman van Wijngen wist te verassen. Team VVCS is op papier veel minder maar deze gasten speelde met hun hart in de hoop dat hun prestaties opvallen bij een van de aanwezige bvo scouts.

Nou moet ik zeggen dat die nummer 7 Resham Sardar bij mij wel in de smaak viel. Hij is razendsnel en erg behendig.  Blijkt dat die gozer ook nog uit Den Haag komt en op zijn 6de jaar door Feyenoord bij SV Kijkduin is weggehaald. Vervolgens heeft hij 16 jaar bij Feyenoord gespeeld en  alle nationale elftallen doorlopen tot het nederlands elftal onder 19 jaar. Dan moet je toch wel wat met een bal kunnen zou je denken. De afgelopen twee seizoenen speelde hij bij FC Dordrecht maar blijkbaar vonden ze hem dus toch niet goed genoeg. Bovendien was hij langdurig uitgeschakeld na een zware hersenschudding.Hij maakte in ieder geval een betere indruk dan onze groen gele helden.

Ik kan echt geen speler opnoemen die een goede wedstrijd heeft gespeeld. We hebben slechts 1 kans gecreeerd. Soltani zette met een goede pass Yuri Cornelisse alleen voor de keeper. Cornelisse slaagde erin om deze kans, die bij de gemiddelde g-voetballer zeker tot een doelpunt had geleid, op knullige wijze te verprutsen.

Sommige van de lezers zullen misschien denken Rene maak je niet zo druk het is een wedstrijd voor de kat zijn kut er staat niets op het spel. Kijk daar kan ik dus helemaal niet tegen want de groen gele trots staat ten alle tijden op het spel.  Als je zo’n groen geel shirt aantrekt en je speelt tegen een stel van die mislukte profvoetballers (op een enkele uitzondering na) dan moet je laten zien dat het terecht is dat jij een contract hebt bij de mooiste club uit dit heelal en dan moet je de tegenstander pijn willen doen. Die houding  met de daarbijbehorende passie was dinsdagavond ver te zoeken aan de Jan van Beerstraat

De rest van het land smult natuurlijk weer van deze wanvertoning. De telegraaf schrijft: ADO verliest van werklozen. Sportwereld.nl: Team VVCS vernedert Ado Den Haag. Tuurlijk het blijft voetbal en het kan gebeuren dat je verliest van een tegenstander die op papier veel minder is . Tuurlijk ik weet ook wel dat we niet de hele wedstrijd met onze 11 beste spelers hebben gespeeld. Als supporter van FC Den Haag wil ik spelers zien die zich gedurende 90 minuten helemaal leeg knokken en die met de tong op de schoenen van het veld afkruipen  en waarbij ik de trots dat ze het groen geel mogen dragen in hun ogen kan aflezen. Deze spelers heb ik dinsdag in de Jan van Beerstraat niet gezien.  Heb jij ze wel gezien Raymond? Ik zag je af en toe lachen in de dug out en moest aan de woorden van clown Bassie denken. Het kan haast niet anders of het moet hier om het uitlachen van het eigen team gaan want ik kan me niet voorstellen dat een bloedfanatieke trainer als jij hier vrolijk van wordt. Laten we hopen dat het om een incident gaat want ik ben nog steeds van mening dat we een goede ploeg hebben die met een paar gerichte versterkingen voor flink wat verrassingen kan gaan zorgen in de eredivisie. Dan moet er echter wel met passie worden gespeeld en om in Bassie zijn woorden te blijven, ik weet zeker dat we dan altijd kunnen blijven lachen!

Come on The Hague
Rene

 

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.