Als  FC Den Haag supporter kan je ook nooit rustig met vakantie. Je bent maar net het vliegtuig uit en zit op het strand te kijken naar een paar heerlijke Portugese jetsers van de plaatselijke Pamela Anderson look a like of het eerste smsje komt al binnen. Coutinho de bak in wegens een weedplantage die op zijn erf is aangetroffen.  Het is ook altijd wat met die keepers van ons.De een steekt een dildo zo groot als een komkommer in zijn hol  de ander zit waarschijnlijk in de weed.  Ik ben benieuwd naar de geheimen van onze andere keepers. Zien we binnenkort filmpjes op you tube van Boy Waterman die naakt in de beugels hangt in cafe De Vink of krijgen we foto’s te zien waarop Robert Zwinkels op lila pumps en in een galajurk hand in hand loopt met  nederlands bekendste omgebouwde  Kelly van de Veer. Ik denk dat het allemaal wel meevalt met Robert en Boy maar gezien de incidenten met onze eerdere keepers sluit ik niks meer uit.

Het zeg er even  naar uit dat Ohad Levita de nieuwe keeper zou worden maar de voormalig keeper van jong israel had te hoge eisen. Dan denk ik waarom laat je die gozer dan een paar dagen meetrainen. Is het niet slimmer om eerst naar zijn eisen te vragen meneer Wetzel? De vraag stellen is hem beantwoorden.

Gelukkig kon Ditewig worden gecontracteerd want je moet er toch niet aan denken dat Van Wijngen of Stam moet keepen. Ik heb de wedstrijden tegen VVV en Twente door mijn vakantie niet live kunnen zien maar in de samenvattingen zag het werk van Ditewig er niet onaardig uit. Daarnaast zijn we natuurlijk tegen VVV behoorlijk genaaid door onze vrienden van de KNVB want niemand kon zien of die kopbal van Honda echt over de lijn was. Behalve een mongool met een vlag in zijn handen. Het kan haast niet anders of dit moet familie zijn van de legendarische Arendsoog.

In de samenvatting van de wedstrijd tegen Twente viel mij onder andere op hoe makkelijk Horvath en Dereijck  onze grote vriend N Kufo weg lieten lopen waardoor hij kon scoren.  Een moment van concentratieverlies kan beslissend zijn in de eredivisie en een spits van het kaliber N Kufo mag je geen moment uit het oog verliezen. Dat moeten de heren Dereijck en Horvath toch weten lijkt mij.

Verder viel mij het abnormale gedrag van Theo, Schiffmacher, Janssen op die Atteveld naar de strot vloog. Atteveld doet hier later wat lacherig over maar ik moet nog zien wat er gebeurd als Ricky vd Bergh de trainer van de tegenpartij bij zijn keel pakt.Ik weet haast zeker dat  hij dan minimaal geel krijgt. Mocht dit ooit gebeuren dan zijn we in ieder geval weer verzekerd van een column in de VI van onze enige echte Allmighty Andre Wetzel.

Wetzel is een unieke man. Hij is namelijk de enige TD  in dit universum die de pers op zoekt om een column te schrijven als spelers 2 keer geel hebben  gekregen. Bij iedere andere club is dit een zaak voor de trainer maar niet bij FC Den Haag. Ik vraag me dan af wat de motieven van onze Allmighty zijn. Acht hij Raymond Atteveld niet capabel genoeg om dit zelf met de betreffende spelers binnenskamers op te lossen of is het toch een fikse dosis mediageilheid die Andre hier toe heeft gebracht.

Het eerste lijkt me onwaarschijnlijk en als zijn drijfveer mediageilheid is dan zijn er wel interessantere zaken waar hij columns over kan schrijven. Beste meneer Wetzel om u een beetje te helpen heb ik hier wat zaken die u in uw columns kunt verwerken. Hoe komt het dat de  drie spitsen  (Milic, Carraciolo en  Powell )die u heeft aangetrokken niet naar behoren functioneren? Waarom zegt u tijdens een interview op TV West dat er minimaal 2 spelers bij komen en dat het aantrekken van deze spelers niet afhankelijk is van transfers van Elia en/of Bodde terwijl er later geen geld blijkt te zijn?Wat is de toegevoegde waarde van Andre Wetzel  tot nu toe voor FC Den Haag geweest (behalve de zgn imagoverbetering die u zich zelf toe schrijft maar die voor 99 % op het conto van de supporters komt). Beste meneer Wetzel ik begrijp dat u ons geen verantwoording hoeft af te leggen maar als u toch graag columns schrijft doe dit dan wel over zinnige onderwerpen. Als u nog niet genoeg inspiratie heeft kunt u altijd contact opnemen.

Zoals ik al eerder zei is Andre Wetzel een unieke man. Want welke TD laat zich interviewen door de razende reporter van de plaatselijke supporterssite. Juist Andre Wetzel (mediageil? en/of gewoon leuk?). Hij geeft voor de camera aan Alberto tekst en uitleg over zijn column in de VI(Zie GGH TV).Toch begin ik tijdens dit interview nog meer te twijffelen aan de intelligentie van Wetzel .

Zo geeft hij aan dat hij wel op moest treden omdat hij bang is dat de gezinnen met kinderen en oudere mensen  weg zullen blijven omdat Ricky vd Bergh zich tegen Valencia en VVV  op het veld heeft misdragen. Toen ik dit hoorde pleurde ik zowat van me stoel van het lachen maar Andre was bloedserieus . Kent u mensen die wegblijven als Ricky vd Bergh of een willekeurige andere Den Haag speler teveel kaarten pakt? Ik ken ze niet. Misschien moeten we Andre Wetzel helpen (zoals hij Ricky wil helpen zie GGH tv) om een wat beter beeld te krijgen van de realiteit. Bij deze roep ik ieder gezin op dat wegblijft bij de volgende gele en/of rode kaart van Ricky een mail te sturen naar GGH. De reacties kunnen we dan overhandigen aan Andre Wetzel en als het allemaal mee blijkt te vallen hoeft Wetzel zich bij een volgende kaart niet zo’n zorgen te maken en kan hij zich bezighouden met de zaken waar een TD zich mee bezig hoort te houden zoals het binnenhalen van de broodnodige versterkingen.

Als laatste zegt Wetzel in het interview met Alberto: ‘mensen mogen altijd hun mening tegen me geven. We kunnen van mening verschillen. Jij hebt mening A en ik heb mening B dan zeggen we dat tegen elkaar en van mijn part als hagenaars vloeken we erbij.

Foei Andre dat vloeken kan uiteraard niet door de beugel! Hiermee geef je een slechte boodschap aan kinderen en sponsoren. Besef je wel wat voor imagoschade je met vloeken kunt aanrichten.  Laat de bond tegen het vloeken dit maar niet horen gaan ze dadelijk een column schrijven in de media over een TD van een BVO die vloeken goedkeurd. Ik moet er niet aan denken want de imagoschade is niet te overzien.

Andre Wetzel de TD van wie je mag vloeken(niet in het veld neem ik aan want voor vloeken krijg je een kaart dus kans op imagoschade,  gezinnen met kinderen die wegblijven etc.). Andre Wetzel is een unieke man. Zaterdag Vitesse Kill the bastards.

Come On The Hague
Brody’s leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.