ADO Den Haag heeft woensdagavond in het oefenduel met FC Oss geen potten kunnen breken. De Eredivisionist kwam op het Laakkwartier niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Testspeler Catalin Tira zorgde in de allerlaatste minuut voor de verlossende gelijkmaker van ADO.

Maurice Steijn koos ervoor om gevestigde namen als Tjaronn Chery, Vito Wormgoor en Danny Holla en nieuwelingen Malcolm Esajas en Ninos Gouriye op de bank te posteren. De spelers die wel hun opwachting maakten hadden het lastig met FC Oss, dat op slag van rust brutaal de leiding nam. Tommy Beugelsdijk maakte hands, waarna de toegekende strafschop werd binnengeschoten door Danny van den Meiracker.

ADO ving de tweede helft aan met zeven verse krachten. Holla, een van de invallers, kreeg na een uur spelen de uitgelezen mogelijkheid om de stand gelijk te trekken. De middenvelder faalde echter vanaf elf meter. ADO leek zodoende af te stevenen op een blamage, maar diep in blessuretijd was Tira al koppend verantwoordelijk voor de gelijkmaker.

Scoreverloop:
1-0 (44′) Danny van den Meiracker (strafschop)
1-1 (90′) Catalin Tira

Fly-Over Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.