FC Utrecht doet verwoede pogingen om Mike van Duinen van ADO Den Haag in te lijven, maar heeft vooralsnog weinig succes. De Domstedelingen deden eerder al een bod van net onder een miljoen euro, maar kregen te horen dat dit onvoldoende was.

Inmiddels heeft FC Utrecht een tweede bod uitgebracht op de aanvaller, maar de club kreeg opnieuw nul op rekest. Dit meldt Voetbal International op haar website. Sterker nog, de club heeft te horen gekregen dat ADO Den Haag alleen bereid is de aanvaller te laten gaan voor een veelvoud van het aanbod.

Hoewel het niet bekend is hoe hoog het bod is van FC Utrecht zou dat betekenen dat ADO Den Haag meerdere miljoenen wil ontvangen voor de 21-jarige spits, die ook al in de belangstelling stond van het Duitse Greuther Fürth en het Engelse Huddersfield Town.

GGH Media Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.