ADO Den Haag heeft zaterdag met 0-1 verloren van Swansea City. De ploeg uit Wales was te sterk voor de thuisclub. Bij ADO begon de nieuwe aankoop Gouriye in de basis. Hij speelde een goede wedstrijd. Toch was er vanaf de eerste minuut een verschil tussen ADO Den Haag en Swansea.

De Hagenezen keken een beetje tegen de Premier League-club op, die terecht na twintig minuten spelen op een 0-1 voorsprong kwam. Na een geweldige steekpass, die met een fraaie lob werd afgemaakt door Routledge, kwam de club van coach Michael Laudrup op een voorsprong. ADO bleef wel geconcentreerd spelen en ging de rust in met een 0-1 achterstand.

Na de rust kwam Wilfried Bony in de ploeg bij Swansea. De aanvaller maakte onlangs de transfer van Vitesse naar de Premier League-club. Hij speelde een prima wedstrijd, alleen wist hij geen doelpunt te scoren omdat de verdediging van ADO hem goed verdedigde.

In het tweede deel van het duel ging het alle kanten op. De beide ploegen leken goed aan elkaar gewaagd en hadden ook allebei ongeveer evenveel kansen. Dankzij het doelpunt in de eerste helft wist Swansea de wedstrijd te winnen.

Foto’s: Richard Mulder

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.