De politieke partij Groep de Mos is verheugd met het feit dat de wethouder Sport, Karsten Klein, zich sinds kort gedraagt als een hartstochtelijk supporter van ADO Den Haag.

De Mos: ‘Op de Open Dag van ADO scheen Klein al een voorschot te nemen op zijn naderende vertrek als wethouder. Klein deed een open sollicitatie naar de functie van ADO-mascotte (zie foto). ADO-mascotte Storky is uiteraard onvervangbaar, maar wat mij al 3,5 jaar niet gelukt is, schijnt Storky wel te lukken, de wethouder enthousiasmeren om zich als twaalfde man voor onze geelgroene trots in te zetten’.

Al sinds zijn aantreden als Raadslid (maart 2010) vraagt Richard de Mos sportwethouder Klein het hemd van het lijf met als doel om voor ADO Den Haag een aantal zaken gerealiseerd te krijgen.

“Nu we sportwethouder Klein eindelijk mogen begroeten als kersverse ADO-fan, is het voor hem wel even tijd de Groep de Mos ADO-voorzetjes eindelijk binnen te koppen. Zo wachten we nog steeds op een geelgroene wandelpromenade, op de terugkeer van de pendelbus op wedstrijddagen, op een naamswijziging van de straatnaam Donau in Aad Mansveldlaan, op een soepelere vergunningsverstrekking om het plein voor het stadion te verlevendigen, op een betere beloning van de door ADO georganiseerde sociaal maatschappelijke activiteiten en op een actievere rol van de gemeente bij het genereren van (sponsor)inkomsten. Als wethouder Klein die zaken nu eindelijk eens voor onze club realiseert, mag hij zich, net als Groep de Mos, de twaalfde man van ADO noemen”, aldus De Mos.

Vragen van het lid De Mos (Groep de Mos) aan de voorzitter van de Haagse gemeenteraad.

15 juli 2013

1) Bent u bekend met het feit dat uw sportwethouder openlijk solliciteert naar de functie van ADO-mascotte Storky? (zie foto)

2) Deelt u de mening dat Storky onvervangbaar is, maar dat uw sportwethouder wel op andere manieren kan bijdragen aan een beter ADO Den Haag?

Al sinds zijn aantreden als Raadslid heeft Richard de Mos vele voorstellen richting uw College gedaan om ADO verder vooruit te helpen.

3) Heeft u de bereidheid om al deze voorstellen, gedaan sinds maart 2010, nog eens tegen het daglicht te houden en opnieuw te beoordelen, zeker nu het ADO-hart van uw sportwethouder sneller klopt?

4) Kunt u daarbij de volgende zaken zeker meenemen:

a) Het realiseren van een veilige geelgroene wandelpromenade aan de Donau tussen halte Forepark en stadion?

b) Het realiseren van de terugkeer van de pendelbus op wedstrijden, i.i.g. tussen halte Forepark en het stadion, om het stadion zeker voor minder valide mensen en ouderen beter bereikbaar te maken?

c) Het financieel beter belonen van ADO Den Haag voor de sociaal-maatschappelijke activiteiten die zij in de stad verricht?

d) Een actievere rol van de gemeente bij het vinden van sponsoren en het genereren van meer inkomsten voor de club?

e) Het realiseren van een soepelere verstrekking van vergunningen teneinde het plein voor het ADO-stadion te verlevendigen?

f) Het in overleg met supporters realiseren van een naamswijziging van de straatnaam Donau en de halte Forepark in meer ADO-gerichte namen?

g) Het verstrekken van een speelautomaten vergunning aan ADO Den Haag, zodat de club op eigen kracht meer inkomsten kan genereren en dus financieel gezonder kan worden?

 

Fly-Over Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.