De laatste weken werd zijn naam al vaker in verband gebracht met ADO Den Haag, maar nu lijkt het er toch op dat FC Twente-aanvaller Jerson Cabral zal gaan verkassen naar de residentieclub. Tijdens de wedstrijd ADO Den Haag – Excelsior is Cabral, zoals op de foto te zien, aandachtig toeschouwer.

De 22 jarige aanvaller zal één jaar gehuurd worden met een optie tot koop. Eerder liet trainer Maurcie Steijn duidelijk weten dat de komst van Cabral niet meer aan de orde was.

‘Wij hebben van onze kant meerdere malen geprobeerd contact te maken, maar ik had niet de indruk dat hij stond te springen voor een gesprek. Het is graag of niet’, aldus Steijn. Een verhelderend gesprek tussen de zaakwaarnemer van Cabral en ADO Den Haag brengt daar nu verandering in.

Cabral speelt sinds het seizoen 2012/13 voor FC Twente, maar kon in Enschede nooit indruk maken

Brody’s leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.