Maurice Steijn is tevreden over zijn basiselftal voor komend seizoen. De oefenmeester van ADO Den Haag denkt dat hij zich met zijn ploeg kan meten met een groot aantal andere Eredivisie-clubs. Toch hoopt hij nog op een aantal versterkingen voor zijn elftal.

Een doelstelling voor het nieuwe seizoen maakt de keuzeheer echter nog niet bekend. “Ik ben bijzonder tevreden over de eerste twaalf/dertien spelers. Dat ziet er voor Eredivisie begrippen goed uit. Met die ploeg kun je absoluut de concurrentie aangaan met ploegen als NAC Breda, Heracles Almelo, NEC, PEC Zwolle en dat soort ploegen. Het zal moeten blijken of wij in de breedte nog wat kwalitatief goede spelers erbij kunnen krijgen. Zolang ik nog geen zekerheid over mijn groep heb, is het lastig om een doelstelling neer te leggen”, aldus Steijn tegenover Omroep West.

Wanneer de transfermarkt definitief is gesloten, denkt Steijn pas een reële doelstelling te kunnen bepalen voor ADO. “Dan weet je de ploeg die je hebt. Ze kunnen 30 augustus nog drie spelers uit je as weghalen. Wij zeggen wel dat de spelers niet te koop zijn, maar voor exorbitante bedragen zullen wij ook overstag moeten. Dan heb je ineens heel veel geld op de bank en geen spelers.”

Brody’s leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.