Cuco Martina zal de gelederen van FC Twente gaan versterken. Het had echter niet veel gescheeld, of de rechtervleugelverdediger had aankomend seizoen in Den Haag gespeeld.

Naast FC Twente toonde ook ADO Den Haag serieuze belangstelling voor Martina. Volgens zaakwaarnemer Greg Gorré waren de Hofstedelingen dicht bij het inlijven van zijn cliënt. Toen ADO toenadering zocht, stelde Gorré de clubleiding van FC Twente op de hoogte. “Met FC Twente was ik al vanaf de winterstop in gesprek over Martina”, verhaalt de belangenbehartiger tegenover het Brabants Dagblad.

“Toen ADO zijn interesse kenbaar maakte heb ik een sms-je gestuurd naar FC Twente met de vraag: ‘hoe staat het ermee. Het is nu tijd om zaken te doen’. Natuurlijk had FC Twente dat op kunnen vatten als bluf. Maar het was nu tijd om met Martina keuzes te maken”, aldus Gorré.

Fly-Over Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.