FC Twente versterkte zich onlangs met Cuco Martina, die RKC Waalwijk achter zich liet om aan de slag te gaan in Enschede. Ook Ajacied Dico Koppers verkaste naar de Tukkers. Hierdoor is de kans groot dat Nils Röseler vertrekt bij FC Twente.

Volgens TC Tubantia is ADO Den Haag geïnteresseerd in de Duitse centrale mandekker. Ook de naam van verdediger Tim Breukers staat naar verluidt op het wensenlijstje van trainer Maurice Steijn, die al enkele malen door heeft laten schemeren de defensie te willen versterken.

Of het tweetal ook daadwerkelijk zal vertrekken, is nog maar de vraag. “Vergeet niet dat we met de beloften in de Jupiler League gaan spelen. In die competitie kun je niet alleen maar met jonge spelers gaan spelen”, laat trainer Michel Jansen weten.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.