Goed nieuws voor ADO Den Haag. De Haagse club heeft de financiën weer op orde en zodoende heeft de KNVB ADO Den Haag weer gepromoveerd naar Categorie II, een veilige plek. Dat maakt de club bekend via haar digitale thuis.

Toen ADO Den Haag in Categorie I zat, kreeg de club de opdracht om via een plan van een aanpak de financiën weer op orde te krijgen. Drie keer per jaar onderzoekt de KNVB de financiën van de betaald voetbalclubs. Na het eerste meetmoment kreeg ADO Den Haag slecht nieuws te horen. De geldzaken waren dusdanig niet op orde, dat een degradatie naar Categorie I onafwendbaar was.

Volgens de richtlijnen van de KNVB moeten de twee daaropvolgende meetmomenten in orde zijn. Dan pas komt een club in aanmerking om terug te keren naar de veilige categorie. In maart en juni kwam de KNVB weer op visite en naar aanleiding daarvan is ADO Den Haag weer terug in Categorie II.

Fly-Over Leaderboard

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.