Een nieuw seizoen, een nieuw begin, ook voor ons, Groen Geel Hart, want terwijl je dit leest zit je op onze nieuwe site te koekeloeren. Wees gerust we gaan ook het nieuwe seizoen weer knallen met interviews, columns, voorbeschouwingen en nieuwsberichten dus eigenlijk verandert er geen reet behalve dat we getracht hebben de site wat gebruiksvriendelijker en ‘flitsender’ te maken. Tevens is de nieuwe website volledig responsive, dat houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee je de website bezoekt.

In de komende weken zal de site verder worden uitgebreid met verschillende functionaliteiten. In de aanloop naar de wedstrijd tegen PSV heeft de ‘koning der voorbeschouwingen’, Ruben, een uitgebreide voorbeschouwing geschreven. Ook hebben wij een portret gemaakt van misschien wel de meest markante opa der Nederlanden, de Haagse Opa Hooligan. Deze nieuwe items zijn vanaf vandaag te lezen/bekijken op de site.

Slecht nieuws voor onze geregistreerde bezoekers want als je op de nieuwe site een reactie wil achterlaten, zal je jezelf opnieuw moeten registeren. Helaas kan dat niet anders maar het goede nieuws is dan weer dat registreren slechts een fluitje van een cent is. Voor registratie check de link rechts boven.

We hopen dat jullie de nieuwe site kickuh vinden zodat de bouwers niet al het werk voor Jan lul hebben gedaan.

Groeten,

Groen Geel Hart

GGH Media Leaderboard

10 reacties

 1. haagse-harry

  Ben er weer, succes, met de nieuwe site, al is het wel ff wennen, niet elke vernieuwing is een verbetering.
  voorbeelden genoeg, bij onze FC

  kusje

  Beantwoorden
 2. Alain

  Reageren vanaf nu ook mogelijk zonder registratie!

  Laten we het met z’n alle netjes houden zodat wij het ‘open’ reageren niet weer hoeven terugdraaien.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.