Het gaat goed met de verkoop van seizoenskaarten bij ADO Den Haag. De club stevent af op 4500 kaarthouders en dat is hetzelfde aantal als vorig jaar. ‘Dat gaat heel goed’, vertelt algemeen directeur Piet Jansen aan Omroep West. De club hoopt op zaterdagavonden minimaal 10.000 tot 11.000 toeschouwers te verwelkomen.

‘In aanloop naar ADO Den Haag-PSV was het erg druk aan de balie om kaarten te krijgen. Dat is een goed teken’, vervolgt Janssen. ADO Den Haag kan de inkomsten uit supporters goed gebruiken om aan de begroting te voldoen. ‘Als we in de eerste wedstrijden voldoende punten pakken gaat het stadion bruisen, wordt het levendig en komen de supporters en de sponsoren.’

ADO Den Haag heeft een begroting van 13 miljoen euro. Janssen spreekt van een krappe begroting en stelt dat ADO meer geld nodig heeft om structureel door te pakken naar het linkerrijtje. ‘Je hebt echt begroting van 15 miljoen nodig wil je niet doorzakken naar degradatiegevaar. We moeten voor stabiliteit een paar miljoen erbij hebben. Dus we moeten echt doorgroeien.’

8 reacties

 1. Wizard

  Als kunstgras doorgaat, kom ik toch niet meer en kunnen ze in stront zakken. Te dure entreeprijzen, belabberde catering, duur parkeren, matige selecties en nu weer kunstgras. Rot toch lekker op joh. Krappe begroting komt gewoon omdat ADO niks kan en wil bieden, dus komen die sponsoren niet zomaar. Je supporters en sponsoren elke keer maar voorliegen, zogenaamde overleggen met supportersverenigingen en dingen erdoor drukken terwijl grote meerderheid tegen is werkt niet in je voordeel. Ik en denk vele met mij hebben genoeg geslikt en nu is het afgelopen. Ga eens luisteren naar je supporters en sponsoren en durf eens te investeren, dan komen de vele supporters en sponsoren vanzelf. Ik wil liever niet na 20 jaar supporter zijn mijn seizoenkaart inleveren, maar het komt nu wel heel dichtbij. 👿

  Beantwoorden
 2. Dennis

  gvd, gaan we nou ook zo commerciele club worden die alleen maar aan het geld denkt. en niet naar de supporters wordt omgekeken

  Beantwoorden
 3. Daniel

  Ado gaat de goede kant op, leuke spelers dit jaar ik hoop dat ze een keer doorgroeien met het financiële beleid! 😉

  Beantwoorden
 4. haagse-harry

  Wizzart dan pleur je toch lekker op, ga lekker bij 020 zittten kankeren, flikker maar op joep doei en en de mazzel !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Beantwoorden
  • Haagse-Trots

   @haagse-haring

   Respect jongen. Door figuren als jij blijven er een hoop weg bij ADO, zit zeker ook in het ADO bestuur. Voor figuren als jij stap ik nooit op.

   off:Jij was zeker ook 1 van die mongolen die een jongen durven aan te pakken met een hele groep voor een beetje bier. Vooral die zonnebank gebruinde anabole gebruikende haagse harry beneden aan de trap was zo ziek in zijn hoofd. Marokaanse praktijken bij Den Haag, wat zielig toch!! 😆

   Beantwoorden
   • haagse-harry

    @Haagse …TROTS …. je weet niet waar je commentaar op geeft man, zeg ik dat jij weg moet blijven.
    Wizzart zegt dat ie niet meer komt van wegen het kunstgras, van dat soort supporters mot je het hebbe, hij heeft het er over dat me cluppie in de stront kan zakken, dat mag hij van mij zelf, en als jij hem steunt jij ook, dus denk ff na voor je commentaar geeft.

    Dit heeft niks te maken, met in elkaar tremmen van een idioot die met bier gooit, dit heeft te maken met het opkomen voor mijn club, niemand zegt dat mijn club in de stront kan zakken, dat zijn 020 uitspraken, daar word ik een beetje erg …… van

    👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.