Na een middagje rondgevaren te hebben op een boot tijdens de Gay Parade had Louis van Gaal, de bondscoach van Oranje, het wel gezien in Amsterdam. Daarom besloot Van Gaal een bezoekje te brengen aan het Kyocera Stadion om het duel tussen ADO Den Haag en PSV te bekijken (2-3).

In de rust werd er afscheid genomen van Jens Toornstra, die al mocht proeven aan het grote mannenwerk. “Het is leuk voor Jens Toornstra dat hij zijn debuut in Oranje heeft gemaakt. Ik hoop ooit ook die stap te maken”, zegt van Duinen in gesprek met Omroep West. “Maar ik ben nuchter genoeg om te weten dat ik nog stappen moet maken.”

Met gemengde gevoelens blikt de aanvaller, die in de slotminuut de aansluitingstreffer tegen de touwen joeg, terug op het duel met de titelkandidaat. “We hebben pech dat zij die kansen gelijk afmaakten. Verder hebben we het goed gedaan. We hebben iets moois gedaan voor het publiek.”

Trainer Maurice Steijn genoot van de ruim 13.000 aanwezige toeschouwers. “Na de drie tegendoelpunten hebben we alles of niets gespeeld en er tot de laatste seconde een heerlijke wedstrijd van gemaakt. Dit is het spel dat ik voor ogen heb met ADO en dat biedt veel mogelijkheden voor de rest van het seizoen”, zegt de oefenmeester. “De jongens verdienen een groot compliment en dat geldt ook voor het publiek. Als je ziet dat we met een staande ovatie van veld gaan, is dat mooi om te zien.”

 

GGH Media Leaderboard

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.