Groen Geel Hart ging aan de mixed grill, bij De Resident op de Denneweg, samen met Maurice Steijn! Er werd, onder andere, gesproken over Aad de Mos, Chelsea, de jeugdopleiding, het geheim van Steijn en Pieter Vink. Maurice beantwoordde een bijzondere kijkersvraag van Louis van Gaal en deed een opmerkelijke uitspraak waar nog over nagepraat zal gaan worden!

GGH Media Leaderboard

21 reacties

 1. Voorburg-Noord

  Met dit soort intervieuws onderscheid deze site zich toch maar mooi van alle anderen. Complimenten, mannen!

  Beantwoorden
  • Simon B.

   Steijn is een trainer die met 2 benen in de (voetbal-) wereld staat en ook nog mens is met humor en met aandacht en respect voor anderen. Wie is die trainer dan van 020? Is dat die homo op dat bootje in dat homo optochtje in 020? Dat mannetje dat alleen kan lachen als dat hem uitkomt?

   Beantwoorden
  • HAAGIE

   020fan, het meest lachwekkende ben jij. weten je papa en mama wel dat je op internet het binkie aan het spelen bent?

   Beantwoorden
   • ajaxfan

    uhmm ben gewoon Hagenees maar ik heb vertand van voetbal en ps ben 31 dus pappie en mammie hoeven dit niet te weten.

    maar serieus vinden jullie steijn zo geweldig dan?
    en HAAGIE moeilijk he lezen ik heet geen 020fan maar AJAXFAN

 2. vakkiem

  hee nep hagenees gaat lekker dood man viezerik een fan van de joden wat doe je hier ga lekker op het joden forum klagen over die homo trainer van 020 als je in den haag woont doe dan lekker je joden shirt aan hoop ik dat ik je tegen komt maar dat durf je zeker niet zo laf ben je wel hier een beetje interessant komen doen gaat lekker dood op je verjaardag

  Beantwoorden
  • ajaxfan

   gaan jullie maar lekker verliezen tegen go ahead gogogo stumpers die ploeg en hoe kom dat door die coach steijn snappie jullie dat nou echt niet ze lopen op het veld als een stel zombie’s die niet weten wat ze moeten doen. tewel de kwaliteit er wel zeker is coachen en teamopbouw dat is het probleem

   Beantwoorden
 3. vakkiem

  jood gaat lekker op vak 410 zitten en kom hier niet klagen over onze club waar maak jij je druk om alain blokken die jood

  Beantwoorden
 4. Hannes Des

  Beetje triest dat je niet voor de club uit je eigen stad bent, ik snap dat niet maar goed.
  Het meeste wat ik eigenlijk het ergste vind is dat je opmerkingen plaats, ga lekker op een 020 site zitten goos, een meerwaarde voor hier ben je niet.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.