Hij wordt de stadsdichter van Den Haag genoemd, is een hardcore Hagenees en grilt zijn kip, als hij zijn gedichten schrijft, met liefde! GGH sprak poelier en ADO supporter Victor R Meijer over, onder andere, de liefde voor ADO, zijn passie voor de bokssport, Haagse kippetjes, de anti pedo- actie van Henk Bres, Richard de Mos en Bobbi Eden. Als slagroom op de taart draagt Victor zijn, speciaal voor ons geschreven, gedicht: ‘Groen Geel Hart’ voor. Om in poelierstermen te spreken, KIPPENVEL!

Fly-Over Leaderboard

5 reacties

  1. joop

    Ik heb liever dat deze man zich bezighoud met de kwaliteit van ze spullen. Ik koop er pas geleden een kilo tv sticks knoflook smaak en ben 4 dagen ziek geweest. Waarschijnlijk was de kip bedorven en daarna gemaskeerd met een dusdanige hoeveelheid knoflook dat je het niet meer proefde. Ik zeg dicht vooral lkr voor je omgeving, maar maak je vooral druk om je vak KIPPUHBOER. :mrgreen: :mrgreen:

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.