Scheidsrechter Pieter Vink fluit aankomende zaterdag de wedstrijd tussen ADO Den Haag en NEC. De KNVB luistert door de aanstelling niet naar ADO-trainer Maurice Steijn die zich enkele weken geleden kritisch uitliet over Vink.

ADO-trainer Steijn liet in het GGHTV-interview weten geen liefhebber van Vink te zijn. ‘Ik hoop dat de KNVB ons gunstig gezind is en Vink niet meer wedstrijden van ons laat fluiten. We kunnen het natuurlijk niet voorkomen, maar wat mij betreft fluit hij ADO Den Haag niet meer’, aldus de Haagse oefenmeester. ‘Ik vind dat hij twee keer slecht en in ons nadeel heeft gefloten’, vervolgt Steijn die daarmee doelt op de uitwedstrijden tegen FC Utrecht en PEC Zwolle.

Wij zijn erg benieuwd wat voor invloed de aanstelling van Pieter Vink op de wedstrijd gaat hebben.

Interview met Steijn nog niet gezien? Check dan: https://groengeelhart.nl/2013/08/gghtv-maurice-steijn-nooit-meer-pieter-vink/

Fly-Over Leaderboard

7 reacties

  1. Daniel

    We worden toch al aan alle kanten weer genaaid! ze laten ons om 15.30 voetballen en geven ons de slechtste scheidsrechters! het is wel weer duidelijk hoor KNJB!!!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.