Afgelopen dinsdag behaalde het Nederlands elftal  een mooie overwinning op de Turken en laat ik nou vanavond  gegeten hebben in een Turks eethuis. Eerlijk is eerlijk ik heb de knoflooksaus laten staan, je weer maar nooit he revanchegevoelens doen gekke dingen met de mens.

Turkije- Nederland.  Daar zaten ze dan, in de Turkse heksenketel,  gebroederlijk naast elkaar Louis van Gaal en zijn assistent Patrick Kluivert.  We mogen blij zijn met Kluivert als assistent-trainer. Stel je voor dat hij chauffeur van de spelersbus was geworden, daar moet je niet aan denken.  Het beeld van de zwarte knecht Kluivert, zittend op het bankie, naast zijn blanke meester Louis van Gaal deed mij denken aan  Prem Radhakishun.  Je weet wel die zwartkijker  die bij ‘De Wereld Draait Door’ heel hard schreeuwt dat Sinterklaas niet bestaat!  Prem vindt het racisme, een zwarte als knecht van een blanke.  Ik vraag me af wat Prem er van vindt dat Kluivert als assistent van Van Gaal meegaat naar de WK. Zou hij al een brief geschreven hebben, naar de KNVB, dat het een grote racistische bende is daar  in Zeist?

vangaalkluivert

Maar goed vooralsnog genoeg over meneer Prem. Oranje doet mijn altijd denken aan een ontmoeting die ik had met Willem Van Hanegem . Ik sprak met hem over het boek van Andy vd Meyde. Willem vertelde mij dat er op het Nederlands elftal altijd hoeren af kwamen.  En Willem kon het weten want hij is zowel speler als assistent-trainer geweest  bij oranje.  Geld he jongen, en waar geld is zijn hoeren….  Ze kwamen als bijen naar honing, die hoeren.

Willem vertelde me dat hij ooit in de hal van het spelershotel zat toen er een vrouwtje binnenkwam met een grote tas. Ze ging naar het toilet en zette haar tas in de hal neer. Willem vertelde mij dat hij stiekem in haar tas had gekeken en vroeg aan mij: “Heb jij enig idee wat er in die tas zat gozer? “ Ik had geen flauw idee waar hij op doelde en schudde nee met mijn hoofd.  “Dildo’s, allemaal dildo’s!”, zie Willem.

mrn8j[1]

Willem ging verder en vertelde dat hij in de gaten had gehouden bij welke speler ze naar binnen ging maar dat hij die naam niet zou noemen. Willem zei: “de volgende dag ben ik naar die speler toegegaan, ik noem geen namen en vroeg aan hem: wat was dat nou voor een vrouwtje die bij jou naar binnen ging?”  De speler zei: “Dat was de kapster Willem”. Waarop Willem antwoordde “De kapster dan heeft ze wel hele rare krulspelden.”  Mooie man die Willem. De laatste 2 wedstrijden, tegen Hongarije en Turkije, speelde Oranje goed maar 8 van de 10 keer, dat je het Nederlands elftal ziet voetballen, dan lopen ze er nogal ‘sufgeneukt’ bij dus ik twijfel geen moment aan de woorden van Willem.

Deze week moest ik ook denken aan een wedstrijd, van onze FC, in het Zuiderpark. Ik weet niet meer welke wedstrijd maar ik weet wel dat het koud was en dat het keihard regende. Het voetbal was zwaar kut was en dan druk ik mij nog voorzichtig uit. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat ik me de wedstrijd zelf niet meer kan herinneren.  Kutvoetbal in het Zuiderpark was eerder regel dan uitzondering. Toch ging ik om de twee weken trouw naar het Zuiderpark.  Op de een of andere manier trok dat kutvoetbal mij als heterosexuele masochistische Hagenees  wel.  Na het verhaal van Willem ga ik haast denken dat de ADO-selecties door de jaren heen ook, iedere avond voor de wedstrijd, zijn geterroriseerd door groepen hoeren, dat zou een hoop verklaren.

zp

In de rust, van die bewuste wedstrijd, namen spelers van een G-elftal, in de volksmond mongolen genoemd, strafschoppen op de reservekeeper van ADO. De eerste 2 werden keihard in het kruis getrapt, niet van de keeper, maar van de goal. De gozer achter mij zei: “beter laten we die gasten voortaan de wedstrijd spelen en laten we ADO de penalty’s nemen in de rust.” Niemand lachte, hij was bloedserieus, wij vonden het een goed idee!

Ik moest aan deze G-voetballers denken nadat ik de beelden heb gezien van OOG-TV met  Giliano Wijnaldum en Lorenzo Burnet . Beide werden geïnterviewd, vlak na een G-voetbaltoernooi waaraan ze mee hebben gedaan, en deden voor de camera mongooltjes na.  Ze deden dit zo waanzinnig goed dat ik eerst dacht met twee verstandelijk gehandicapten te maken te hebben die Lorenzo Burnet en Giliano Wijnaldum na deden.

Met deze schandalige actie glijden zij met gestrekt been in op iedere verstandelijk gehandicapte en op iedere ouder met een verstandelijk gehandicapt kind.  De KNVB en FC Groningen straffen voor zover ik weet dit wangedrag niet.  Toen Lex Immers in het Haagse supportershome, na de overwinning op Ajax,  zong: ‘we gaan op jodenjacht’, wist de KNVB niet hoe snel ze Lex voor zijn wangedrag moesten schorsen.  Lex kreeg vier wedstrijden, nu hoor je niks uit Zeist.  Blijkbaar vinden ze het heel normaal daar, twee schijtlollige profvoetballers die op TV mongolen nadoen.  Tuurlijk het gebeurt niet tijdens de wedstrijd maar het incident met Immers vond ook pas uren na de wedstrijd plaats. Ze hebben toch een voorbeeldfunctie die jongens, of is dat alleen van toepassing als het de KNVB uitkomt?

Van mij hoef je Wijnaldum en Burnet ook niet te straffen laat ze maar lekker doen wat ze leuk vinden. Laat ze een partijtje een tegen een voetballen met Rachid Bouaouzan. Je weet wel die gozer van die Niels Kokmeijertackle.  Ik moet weer denken aan meneer Prem Radhakishun. De man die zo graag wangedrag aan de kaak stelt. Waarom heb ik meneer Prem nog niet gehoord over deze praktijken? Zou de huidskleur van de twee spelers de reden zijn? Ik geloof er niks van want meneer Prem denkt natuurlijk alleen in de kleur van zijn hart…………….

Check hier de beelden van OOG TV:

Come on The Hague

Rene

U kunt nu ook via twitter reageren: GGH Twitter of Twitter Rene

Klik hier om meer column’s van Rene te lezen

GGH Media Leaderboard

10 reacties

  • http://www./

   My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a variety of websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it? Any kind of help would be really appreciated!

   Beantwoorden
 1. tattoo

  Toppie weer Rene, En wat ik mij afvraag is, waarom krijgt die rotte appel Kluivert een zoveelste kans
  in de maatschappij !?
  Als ik die klootzak zie heb ik gegeten en gedronken tegelijk .

  Beantwoorden
 2. Lennart Broeders

  De spijker op z’n kop!! Zoals Gerald Sibon al zei, lat die Prem ook maar een schimmel tussen zijn benen krijgen!!

  Beantwoorden
 3. Snaak

  Niet elke column kan een topper zijn, deze vind ik duidelijk een mindere. Zit ‘m voornamelijk in het laatste stuk over die FC Groningen spelers die zwaar over de scheef gaan. De moraalridder uithangen past niet bij Den Haag en niet bij jou Rene. Laat ze het daar lekker uitzoeken, doen wij dat hier….toch?

  Beantwoorden
 4. Patrick Kalekophagenees Schnur

  Laat die Prem maar een schimmel voor noten en eikels krijgen dan weten wij zeker dat ie nooit meer nageslacht op de wereld zet!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.