PEC Zwolle heeft in eigen huis ADO Den Haag helemaal weggespeeld. Na negentig minuten stond er uiteindelijk een score van 6-1 op het scorebord.

De eerste tegenvaller voor ADO Den Haag kwam al na tien minuten. Doelman Gino Coutinho kwam in botsing met Bram van Polen, waardoor de dokter besloot dat de sluitpost niet verder kon. Martijn de Zwart nam zijn plaats onder de lat in. Ricky van Haaren was vervolgens dichtbij de 0-1. Zijn vrije trap belandde echter op de lat. Aan de andere kant was het wel raak. Mateusz Klich stuurde Mustafa Saymak de diepte in. De aanvaller kon vervolgens eenvoudig binnenschieten.

Vijf minuten voor tijd verdubbelde de thuisclub de score. Door miscommunicatie in de achterhoede wist Saymak zijn tweede doelpunt van de middag te maken. Hij nam de bal uit de lucht en schoot prachtig binnen. Fred Benson scoorde in de blessuretijd zelfs nog de 3-0 voor Zwolle. Opnieuw ging er een mooie steekpass van Klich aan vooraf.

79228[1]

In de tweede helft denderde de Zwolle-trein door. Opnieuw was het Klich met een bal op Benson, die wederom niet faalde in de afronding. Op het moment dat iedereen dacht aan een monsterscore deden de bezoekers iets terug. Mathias Gehrt scoorde namens ADO Den Haag de 4-1.

Het volgende doelpunt kwam op naam van Bram van Polen, die de bal keihard in de kruising schoot. In blessuretijd werd het allemaal nog erger voor ADO. Guyon Fernandez scoorde op aangeven van Benson de 6-1.

Foto’s: FC Update

Fly-Over Leaderboard

33 reacties

 1. Jap

  Heel hard huilen. Ik ben al het beetje vertrouwen in deze ploeg kwijt. Dit team kan inderdaad niet voetballen. Een harde hand moet dit elftal wakker schudden. Wij fans worden niet blij van een slecht inspiratieloos elftal zonder kwaliteit op een plastic mat in een sardienblik met groen gele stoeltjes. Dus laat a.u.b. gauw iets gebeuren, want het wordt geen fijn avondje uit meer zo.

  Beantwoorden
 2. karel

  voorbereiden op volgend seizoen ach 1 ding in de jupilerleage zijn de kaartjes misschien wel weer goedkoper 😯

  Beantwoorden
 3. Jeffrey

  Alle seizoenskaarthouders de seizoenskaart opzeggen op basis van koopontbinding. Je hebt namelijk recht op een deugdelijk product…

  Wat schaam ik me voor de club! Laten ze Steijn eens een stapje lager zetten, zwaar ongeschikt voor deze functie.

  Beantwoorden
  • Zwaar Pissed

   Is het wisselen van gras naar kunstgras tijdens een gestart seizoen niet iets waar je recht hebt om seizoenskaart te ontbinden? Ik heb namelijk vooraf aan het seizoen onder de veronderstelling geleefd dat het kunstgras pas volgend seizoen zou komen en ben nu dus opgezadeld met iets waar ik vooraf niet voor getekend heb. Ik heb Vitesse moeten missen hoogstwaarschijnlijk de wedstrijd van Heerenveen ook, maar ben en wordt niet gecompenseerd in de kosten, maar wordt opgezadeld met een gratis kaartje wat niks compenseert voor mij voor het missen van wedstrijden waar ik niks aan kan doen. En dat gratis kaartje wie wil dat nou hebben? Je levert niet eens iets fatsoenlijks af op veld. 😈 👿

   Beantwoorden
 4. alberto666

  Als je wordt overlopen op het middenveld, dan verwacht je van een coach een omzetting naar 4-4-2.
  Als je Meijers, Gehrt, Alberg, van Haaren, Kramer en van Duinen in je selectie hebt en je bent dan nog niet instaat om daaromheen de juiste spelers neer te zetten op een positie waarbij ze het beste rendement hebben, mag je de conclusie trekken dat je het metier “Coach” van een BVO in de hoogste divisie niet aankan.
  Conclusie Maurice pak je koffers.

  Beantwoorden
 5. Zwaar Pissed

  Stein neem zelf afscheid nu het nog kan, anders gaat het fout!!!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee. ADO moet nu niet janken als binnenkort supporters op het veld staan of trainingsveld om het anders zelf te doen. Stein en ADO het is klaar!!!!!!!!!!!!!! Stein opzouten, denk aan clubbelang en niet eigen belang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Beantwoorden
 6. Tjebbe

  Helemaal eens met alberto666.
  Deze coach is niet instaat om spelers in kracht te laten voetballen. altijd maar achterlijke opstellingen en gewoon tactisch niet instaat om een elftal gedurende een wedstrijd om te zetten.
  Maar eigenlijk al 2 seizoenen het probleem. Het voetbal ziet er niet uit en het stadion is leeg.
  Tijd voor een nieuwe wind.

  Beantwoorden
 7. karelse

  laatste dagen steijn geteld. supporters roeren zich in het zuiderpark en hij heeft steeds minder krediet! misschien het beste dat hij zelf opstapt

  Beantwoorden
 8. Fam

  Gehrt & Van Haaren de enige lichtpuntjes, dat zegt genoeg.
  Van Duinen waar blijf je ? Nu moet je op staan !

  Beantwoorden
 9. BimBoemBam

  Het positieve is, dat we volgend jaar het mooiste stadion in de Jupiler League hebben!

  Ik zeg niets meer over Steijn, ik zeg niets meer over de spelers…maar ik hoop dat ze snappen dat wij dure seizoenskaarten hebben en dat we hun salaris betalen.
  Als ik mijn werk niet goed doe, word ik ontslagen. Ben ik een zelfstandige loodgieter, verneuk ik een klussen, krijg ik geen klussen meer.

  Wat ik hoop, is dat ons Den Haag begrijpt dat ze moeten werken voor hun centen!
  Vinden ze ons Den Haag niet relaxt, moeten ze maar een andere baan zoeken!
  Ik weiger loon te blijven betalen voor wanprestaties.

  Beantwoorden
 10. eddy

  stein wegwezen,zou me geld terug willen van ssc,kan dat ook.
  malone word steeds slechter,en de zwart wat een drama

  Beantwoorden
 11. Patrick Kalekophagenees Schnur

  Als er geen chemie is tussen spelers en de trainer, de chemie tussen hun en de supporters is aan het oplossen wat doe je dan! Je ziet de zelfde fouten steeds weer erin terug sluipen, waar zijn de grasvreters en kilometer kleuners, waar zijn de spelers die af en toe een kaartje pakken wanneer het echt nodig is. Het voetbal van nu is inspiratie loos, het creert geen sfeer verhogende spanning en het doet je hart koken van woede. Waarom zo super slecht, waarom geen vechtvoetbal voor elke meter en elke hap gras.

  Waarom steeds weer de lange bal hanteren als er steeds weer bal verlies is, te korte en zachte paasjes en totaal geen techniek. Waar zijn de afzwaaiende vrije trappen, het uit dollen van je speler de btutaalheid. Alles is gewoon zoek bij ons FCDH, zo zoek dat er nog maar 9000 man naar het stadion komen.

  Ik zelf na 30 jaar Stadion bezoeken uit en thuis kijk nu ook via fox omdat de wedstrijden het geld gewoon niet meer waard zijn zo slecht is het niveau gezakt. Durf zelf te zeggen dat ze slechter spelen dan dat de catering in het stadion zijn producten bakt voor de supporters.

  Nu zaterdag aanstaande thuis tegen twente voor het eerst een hele wedstrijd op kunstgras die je met dit slechte niveau als verloren kan beschouwen want zoveel ervaring heeft de ploeg niet met kunstgras. Ja die gourive die van Heracles komt kan er goed op spelen

  Nee ik ben bang dat zaterdag het tijdperk van steijn voorbij is! er is gewoon geen chemie meer rond de man

  Beantwoorden
 12. vakkie g

  iedereen denkt de trainer.. maar als de spelers niet hun taak uitvoeren ja dan praat je over iets anders . wat ze vandaag hebben laten zien was 10x nixs totaal mee eens , maar dan zijn het tog de mensen op het veld die het moeten doen !!!

  Beantwoorden
 13. Daniel

  Waarom stein weg mensen? ik snap het echt niet de 1e helft was echt niet zo slecht.We blijven gewoon kampen met een slechte verdediging en daar kan stein of wie dan ook niks aan doen.

  Stein moet blijven !! misschien moet die eikels die een ton per jaar verdienen is wat harder gaan werken!

  De gene die stein weg willen hebben wie denken jullie dan die het ff allemaal op gaat lossen? en welke coach van beetje caliber wilt er uberhaupt naar Den Haag?

  Beantwoorden
 14. tattoo

  Of harder gaan trainen, harder gaan lopen, combinatiespel op training beter oefenen, voorzetten beter afhandelen, op training zie je toch wat er fout loopt gvd, Steijn is een trainer voor FC Emmen, maar hier past ie niet .
  Je hebt spelers die de kwaliteit bezitten maar er geen eentje beter wordt , snappie Daniel .
  Het verschil tussen Steijn en Jans is immens hoor .

  Beantwoorden
 15. zambiaantje

  zo moet het toch echt gaan met de ploeg wil je een andere trainer,de spelers kunen nu wel zeggen dat het niet aan stein licht en dat de ploeg achter de trainer staat,hij laat ze niet beter voetballen en maakt ze niet beter,vult verkeerd posities in enz enz,spelers zij ook wel erg dom bij ado,beugel en de rest van de verdediging kunnen er echt niets van,je kan zo nooit de nul houden,26 wedstrijden gaat dat al zo.
  je kan geen team kopen die moet je opleiden of goed samenstellen door TD met ervaring dat ontbreekt bij ADO.
  De ADO organisatie is van goede wil alleen erg dom,daarom zal het nooit wat worden hier in Den Haag 😯

  Beantwoorden
 16. Eddy

  9000 man komt er niet eens meer . Malone is onder stein alleen maar slechter geworden , er zijn geen verdedigers bijgekomen , Verbeek zal ze wel op hun kloten geven , stein is te lief en blijftensen verkeerd neerzetten . Stein weg is de eerste stap

  Beantwoorden
 17. rene

  Laat Steijn nu maar eens beginnen met een 4 of 5 mans middenveld en 1 of 2 diepe spitsen.
  Daar heeft hij de selectie voor, is beter op kunstgras en daarbij is het nu wel duidelijk dat
  Cabral en Gouriye er echt helemaal niks van bakken.

  Beantwoorden
 18. willem

  Ik begrijp al die gefrustreerde reacties niet, we moeten wel even begrijpen dat je Kevin Jansen mist, Holla, Zuiverloon, Wormgoor,Schet, Cabral dat zijn zes spelers waar sommigen wel bepalend kunnen zijn, al die flauwekul met er is geen chemie tussen de spelers en Steijn is pure onzin, die is er wel degelijk.
  Bijna iedereen heeft schijnbaar een kort geheugen de wedstrijd tegen Swansea eindigde in 0-1 is niet slecht.
  De een na laatste wedstrijd vorig seizoen won ADO nog van Feyenoord met 2-0 was voor mij een fantastische wedstrijd waar iedereen vocht voor elke meter, ze kunnen het dus wel.
  Die Gehrt is een groeibriljant waar we nog veel plezier aan gaan beleven, ik blijf positief ik laat mij niet gek maken.

  Beantwoorden
  • Daniel

   daarom joh, en vorig jaar zijn we voor Ado doen echt niet slecht geëindigd. Blijkt maar dat een hoop maar een kort geheugen hebben

   Beantwoorden
   • Tjebbe

    Tsja, Daniel dat vind ik toch echt ‘scorebord journalistiek’. Vorige jaar heb ik max. 3 wedstrijden genoten van Haagse bluf en goed voetbal, de rest was bagger. Daarnaast zijn veel punten gehaald met angstig voetbal en geluk. Niet voor niets was Coutinho de beste man over het hele seizoen. De dalende lijn na Dom vd Brom wordt ook dit seizoen fijntjes voortgezet. Deze coach gaat een ommekeer helaas niet voor elkaar krijgen.

 19. Olafski

  Als ik Fraser tijdens de rust hoor zeggen dat het zal knetteren in de kleedkamer omdat de spelers hun opdrachten niet invullen en Meijers verklaart na afloop dat het rustig is gebleven tijdens de rust dan voel ik dat Fraser het niet helemaal eens is met Steijn.. Fraser mag het wat mij betreft overnemem.

  Beantwoorden
 20. fcdhvakg

  beter een geheel nieuwe trainer. deze slechte periode met matig voetbal kunnen we dan eindelijk afsluiten

  Beantwoorden
 21. morremol

  Waar is zwinkels gebleven. Je hebt ook vooral verloren door die de zwart.coutinho had er waarschijnlijk 5 minder doorgelaten. Die de zwart is pas echt een zwakke schakel in t team.niet alleen tegen Zwolle, maar is me vaker opgevallen. Je mist gewoon een goeie 2de keeper. Daarom, waar is zwinkels gebleven

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.