ADO Den Haag denkt dat keeper Gino Coutinho zaterdagavond weer inzetbaar is tegen FC Twente. Na een botsing met Bram van Polen van PEC Zwolle werd de sluitpost afgelopen zondag al na tien minuten van het veld gedragen.

Coutinho lijkt op tijd hersteld voor het duel met FC Twente. De keeper liep een breukje op in zijn neus en kreeg vanmiddag in het ziekenhuis een kapje aangemeten. Door die ingreep kan hij donderdag de training weer hervatten.

Het is de eerste thuiswedstrijd van ADO Den Haag die wordt gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld. Trainer Maurice Steijn hoopt dat zijn ploeg betere resultaten gaat halen op de gladgestreken mat. Tot nu toe haalde de Residentieclub slechts zeven punten uit negen wedstrijden.

één antwoord

  1. Willem

    Iedereen heeft het oever een botsing ik heb meer het idee dat die van Polen als een ongeleid projectiel op hem af kwam, een gele kaart was wel het minste geweest.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.