Lex Immers is nog steeds geen eigendom van Feyenoord. De 27-jarige middenvelder wordt voor het tweede jaar op rij gehuurd van ADO Den Haag.

Dat is een doorn in het oog van de oud-spelersmakelaars van de speler. Zij hebben nu een zaak aangespannen bij de KNVB. Zijn voormalige makelaars noemen de betalingsconstructie die de Rotterdammers hebben afgesproken met ADO Den Haag discutabel en vaag. Dat meldt Voetbal International.

In de zomer van 2012 werd gekenschetst dat Immers een vierjarig contract bij Feyenoord zou hebben getekend. In de praktijk blijkt echter dat de Hagenaar nog altijd wordt gehuurd. Voor 450.000 euro per jaar. Dat Immers als huurling van ADO Den Haag al 42 competitiewedstrijden in het shirt van Feyenoord speelde, is voor de arbitragecommissie van de KNVB reden om kritische vragen te stellen.

De makelaars van Immers lopen door deze deal hun commissie mis en ook de arbitragecommissie van de KNVB heeft zijn vraagtekens. “Waarom is hij niet gewoon getransfereerd naar Feyenoord?”, is te lezen in het voetbalweekblad.

GGH Media Leaderboard

6 reacties

 1. Willem

  Hebben ze daar in Zeist niets beters te doen laten ze dat Vitesse maar eens onderzoeken met alle Chelsea spelers die daar gratis gestald worden door Abramovitch.

  Beantwoorden
 2. zambiaantje

  Toch goed gedaan van ADO om zo je centjes te pakken, die lui in Zeist zijn geen knip voor de neus waard zijn meten als het om ADO gaat met twee maten. walg van dat heerschap.
  Lekker aanvechten bij de rechter,ADO gaan dit geheid winnen, tevens de KNVB een schadeclaim van 2 miljoen eisen wegens dicriminatiefhandelen,de sukkels 020 zeisterboys ,heb tevens genoten van Celtic lekker doorgaan zo.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.