ADO Den Haag heeft geen schadeclaim ingediend bij de gemeente voor de problemen met het veld in het ADO-stadion. Dat laat de gemeente aan Omroep West weten.

In september kondigde algemeen directeur Piet Jansen aan dat de gemeente Den Haag een schadeclaim van ADO tegemoet kan zien van 100.000 à 200.000 euro. ‘De gemeente is verantwoordelijk voor het veld, dus de gemeente krijgt de rekening’, zei Jansen.

Een woordvoerder van de voetbalclub bevestigt dat de club geen claim indient bij de gemeente. ‘We verwachten dat we er samen uitkomen.’ Onduidelijk is nog hoe de geleden schade wordt verdeeld.

Update via Omroep West: Een woordvoerder van de voetbalclub zegt dat ADO niet afziet van een schadeclaim. ‘Al onze kosten worden netjes met de gemeente en de aannemer besproken.’ Onduidelijk is nog hoe de geleden schade wordt verdeeld.

Fly-Over Leaderboard

4 reacties

  1. Joris Bronkhorst

    Ik denk dat dit wel verstandig is. Het zal op de lange termijn waarschijnlijk beter zijn voor ADO om op goede voet te blijven met de gemeente dan zo´n eenmalige schadeclaim. Zeker omdat we de gemeente nog wel nodig gaan hebben.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.