ADO Den Haag gaat meewerken aan een afscheidswedstrijd voor het oude stadion in het Haagse Zuiderpark. Directeur Piet Jansen heeft enthousiast gereageerd op het initiatief van ADO-fan Peter Crama.

Nog één keer een wedstrijd spelen op het gras van het oude ADO Den Haag-stadion in het Zuiderpark. Dat leek Crama een goed idee nu in januari de laatste resten van het complex gesloopt gaan worden.

De ADO-fan nam contact op met directeur Jansen van de Haagse voetbalclub. Deze reageerde enthousiast. ADO Den Haag liet Crama vrijdag weten dat hij toestemming geeft voor de wedstrijd.

Crama probeert oud-spelers van ADO en FC Den Haag bij elkaar te krijgen voor het duel dat gespeeld zou moeten worden op zondag 15 december. De websites Haagse Voetbalhistorie, Stadiongebod en Groen Geel Hart werken samen met Crama om zijn plan werkelijkheid te laten worden.

7 reacties

 1. marcel van oostveen

  Geweldig nieuws! : Kunt u mij de gegevens toesturen, want dit zou een geweldig verjaardagscadeau zijn voor mijn vader.

  Beantwoorden
 2. Timo

  Ach beter laat dan nooit, voor een reactie. Mag dan wel nooit meer naar binnen (nieuwe stadion, sfeerloos). Zuiderpark was tenminste nog het echt F.C. DEN HAAG.
  Mis het Zuiderpark nog steeds. Wat een ”kicken tijd” was dat zeg!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.