ADO Den Haag speelde vanavond haar eerste thuiswedstrijd ooit op kunstgras. Op eigen veld werd FC Twente na een knotsgek duel met 3-2 verslagen. Dit tot grote tevredenheid van Tommie Beugelsdijk.

“Ik ben eerlijk gezegd niet zo’n liefhebber van kunstgras. Maar ik heb nooit gezegd dat ik er niet op kan voetballen. Ik richt me op verdedigen en in principe kan ik dat op elke ondergrond”, aldus de mandekker na afloop van de driepunter.

In een eerder interview liet de Hagenees weten het ADO-gevoel bij sommige ploeggenoten te missen. Vanavond was dat wel anders. “We gingen er echt voor. Wat het publiek vanavond heeft gezien, hebben ze dit seizoen nog niet eerder meegemaakt. Behalve tegen Vitesse. Maar eigenlijk moeten we elke wedstrijd in gaan met zo’n inzet als vanavond.”

GGH Media Leaderboard

3 reacties

 1. Daniel

  Beugelsdijk speelde eindelijk weer is een keertje goed, nu moet ie nog wat minder praatjes hebben en gewoon elke week goed gaan spelen!

  Beantwoorden
 2. zambiaantje

  hij kan lekker lullen, 2x slecht verdedigd wel hard gewerkt liep als een kip zonderkop te voetballen de 2 tegendoelpunten waren enigzins door zijn toedoen.
  kijk de wedstrijd maar eens goed terug.
  Al met al een wedstrijd zeer vermakelijk,wereld doelpunt van die rooie.
  Kunstgras is zo slecht nog niet,al denk ik dat de KNVB in de toekomst het gaat verbieden.
  Nou maar hopen dat ze het hardwerken gaan doorzetten zodat het voor ons leuk blijf, verliezen mag
  maar liever niet,Schuim op die bekken!!!!!!!!!!!!!!!!! :

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.