Bij de NOS werd het doelpunt van ADO Den Haag-aanvaller Mike van Duinen haast vergeleken met de roemruchte treffer van Diego Maradona. In een zinderend duel wisten de ooievaars vanavond met 3-2 te winnen van koploper FC Twente, mede dankzij de treffer van Van Duinen. “Prachtig om met zo’n doelpunt de zege binnen te halen.”

Vorige week beleefden de mannen van trainer Maurice Steijn een beroerde middag. Op bezoek bij PEC Zwolle werd met 6-1 verloren. “Zo’n afgang wil ik niet nog een keer meemaken”, steekt de aanvaller van wal. Als een ploeg een mindere periode doormaakt, is de trainer al gauw de gebeten hond. Maar bij ADO Den Haag kan Steijn rekenen op de steun van zijn eigen spelers. “Maurice is absoluut een toptrainer.”

De ene voetballer bereidt zich ‘s middags in alle rust voor op een wedstrijd. Van Duinen had vanmiddag nog wat anders te doen. “Ik was bij de Zwarte Piet-demonstratie op het Malieveld, want ik vind het onzin dat het misschien verboden wordt.”

Brody’s leaderboard

3 reacties

  1. Daniel

    Zo en waar zijn die domme supporters nou die stein weg wilden hebben? het hele team staat als een blok achter hem! deze wedstrijd toont gewoon aan dat een trainers wissel onzin is! het team moet gewoon op wilskracht spelen

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.