ADO Den Haag wist zaterdagavond in eigen huis nog met 3-2 te winnen van koploper FC Twente, maar die wedstrijd heeft blijkbaar aardig wat kracht gekost. Op bezoek bij MVV Maastricht werd er namelijk met 2-1 verloren.

De Eredivisie-club begon sterk aan de wedstrijd en kreeg ook diverse kansen, maar het eerste doelpunt kwam op naam van Rick Geenen. Hij kon profiteren van geklungel in de ADO-defensie. Mike van Duinen kreeg direct de kans om voor de gelijkmaker te zorgen, maar doelman Castro bracht redding op zijn inzet.

Vijf minuten later kreeg de thuisclub een vrije trap en opnieuw was het raak. Voor de tweede maal op rij wist ADO de bal niet weg te werken, waardoor Geenen zijn tweede van de avond kon maken. Dankzij een prachtige soloactie van Jerson Cabral kwam ADO Den Haag terug in de wedstrijd. De oud-speler van FC Twente gaf de bal aan Van Duinen, die de aansluitingstreffer binnenschoot.

Vervolgens zette ADO massaal druk op de verdediging van de Limburgse opponent, maar gescoord werd er niet meer. Onder andere Van Duinen en Tom Beugelsdijk kregen mogelijkheden om de gelijkmaker te scoren. Door de overwinning van MVV bekert het verder in de KNVB-beker.

GGH Media Leaderboard

40 reacties

 1. FCDH

  @Daniel, dus dat is een goede reden om een wanprestatie te leveren tegen MVV???

  Edit: Gaat 100 man mee helemaal naar maastricht, supporters die hoop kregen na de winst van zaterdag. Dit is het moment om de supporters tevreden te houden na de winst op Twente. En vervolgens weer een kut wanprestatie van de mannen van Steijn.

  Als je zelfs niet van MVV kan winnen wat verwacht je dan van zaterdag tegen AZ uit.

  Mijn vertrouwen in de spelersgroep is nu totaal weg. Na die prestatie bij Zwolle was dat het al en ook in de trainer, maar tegen Twente brachten zij het tegendeel door sterk over te komen maar nu bewijst het maar weer hoe matig onze selectie is.

  Beantwoorden
 2. LaHaya

  Gewoon schandalig dit!

  Terug laten lopen vanuit Maastricht.

  Tegen Twente hadden we de mazzel van één bevlieging van Mikey, maar ook die wedstrijd was behalve die 10 minuten in de tweede helft het aanzien niet waard.

  Met deze instelling krijg je er tegen Az minimaal 6 om je oren!

  Beantwoorden
 3. DHZUID

  zo speel je de sterren van de hemel tegen de nummer 1 in de eredivisie..
  en zo krijg je op je “flikker” van de nummer 9 van de jupilerleague…
  waar gaat dit toch heen met ONS ADO???? 🙄 😯 🙁

  Beantwoorden
 4. Bert19-53

  ADO had zaterdag beter kunnen verliezen want dan hadden wij vandaag van dat tactisch onbenul afgeweest
  Met deze man gaat het niet goed komen met ADO

  Beantwoorden
 5. antiJoden

  STIJENNNN OPKANKAHURUH NAHHHH !!!!!!. Ben niet de enigste die dat vind simpel tog, of hebben wij niks meer te zeggen net als vroegah. Laten we ons kleineren door een stelletje gemeentenjoden WIJ ZIJN DENHAAG GVD !!!!!!! Of krijg dat kankah vak g uitleg van paar moffen van dat vak zogenaamd fan support, sinds dat kankah vak is alles naar de klote kwa sfeer. Ik erger me niet normaal aan sommige zaken die van invloed zijn op ons clubbie.

  COME ON DENHAAG.

  Beantwoorden
 6. haagsicoon

  Tja als je wint heb je vrienden…….als je verliest moet Steijn gelijk weer weg. Dus als je wint ligt het aan de spelers verlies je ligt het aan de trainer.Gewoon achter je cluppie blijven staan er kan van alles gebeuren in deze gekke competitie. 😉

  Beantwoorden
 7. antiJoden

  Hebniet met winnen of verliezen te maken klaar hij mot optyfen hij heb genoeg wedstrijden gehad om zicht te bewijzen. Als mijn baas me volle magazijn geeft en doe het voor 3ex niet goed word ik ook opgetiefttt dusss Maurice pak je koffers maar. Paar mensen van middennoord helpen je met inpakken !!!

  Beantwoorden
  • daniel

   Dus je zegt het nu zelf als je van je baas vol mag zijn krijgt en je dot het niet goed moet je weg, dus waarom wil Stein weg? Het zijn de spelers die het ver kloten. Maar goed ik hoor hier niemand zegen als we de in haal wedstrijd winnen maar 6 punten van de koploper zijn.

   Beantwoorden
 8. Willem

  De verdediging is het grootste probleem het is en blijft een gatenkaas je mist Zuiverloon en straks die Wilfried Kanon, die Beugelsdijk blijft een lompe verdediger en pakt weer geel had ook rood kunnen zijn.
  De doelpunten van MVV waren beiden uit dode spelmomenten corner cq vrije trap en geschutter van de verdediging was hier wederom de oorzaak van.

  Beantwoorden
   • Kees

    Laffe hond altijd de verdedigers en keeper maar nooit de andere 6 spelers die moeten ze wel er in schieten.

 9. antiJoden

  @haagsicoon.
  Wat jij nu uitkaakt is apppels met peren vergelijken.. Een magazijn doe je niet in je eentje, dus zijn er meer mensen verantwoordelijk. Je moet t niet goed praten want jij zelf weet dat hij een kk trainer is ! Ik zeg aad de moss aantrekken die durft teminste een speler deruit te halen na 20min alsie baggah speelt. Stijen doet het tegen overgestelde hij haalt de beste speler eruit en laat de slechste op t veld.

  WIJ ZIJN KLAAR MET MAURICE STIJEN 😡

  Beantwoorden
 10. Rudolf

  Tja, wat moet je hier nou van denken. Werd ik door alles en iedereen in de afgelopen dagen gefeliciteerd met de overwinning op Twente. En nu dit.

  Was het dan toch een eenmalige oplevering of was dit uitje naar Limburg een eenmalige uitglijder. Ik vrees voor het eerste.

  Beantwoorden
  • rd..

   Mneuh, ik denk dat het tegen AZ er heel anders uit kan zien. Zo’n MVV is tot op het bot gemotiveerd om ADO pijn te doen, zeker als ze een beetje in de hoek zit waar de klappen vallen.

   AZ is een totaal andere match. Heb je gewoon weer een goeie kans. Enige nadeel is dat Dickie precies de kwalitreiten kent van Den Haag.

   Beantwoorden
 11. haagsicoon

  @antiJoden Volgens mij heb ik niets gezegd over een magazijn….dat was iemand anders 😉
  En Aad de Mos kan dan het halve elftal wisselen…..de meeste spelen onder hun niveau.
  De spelersgroep staat achter Steijn…dan mogen ze dat wel eens op het veld laten zien.
  Tja de verdediging is gewoon bagger daar moet iets gebeuren.

  Beantwoorden
  • Zwaar Pissed

   @ Haagsicoon Of hebben we gewoon spelers die geen beter niveau kunnen halen dan dat ze nu laten zien? Heeft technische staf misschien slechte inschatting gemaakt van het niveau van spelers die ze aantrokken? Hebben we misschien niet eerste keus spelers gehaald met andere woorden waren andere clubs daadkrachtiger met het contracteren van spelers? Zomaar wat vragen om jou te laten nadenken over de andere kant van het verhaal!!!!!!

   Beantwoorden
 12. ADODH

  En Steijn blijft maar voor zn vrindjes Beugel, Holla, Gouriye kiezen ….
  (die blijven hem tenminste steunen).

  Beantwoorden
 13. RvC Wannabe

  Nee, ik ben gisteren ook niet geweest…maar kan wel zeggen dat ik verder elke wedstrijd van Den Haag dit jaar gezien heb en dat wat ik gezien heb me weinig reden tot juichen geeft. Waarom? Je wint van Vitesse thuis (schandalig veld waar geen voetbal op mogelijk was en enigszins fortuinlijk) en van Twente thuis (had ook 3-8 kunnen zijn, Djordjevic bedankt) en van NAC uit (in de 94e minuut…). Voor de rest is er nog geen één wedstrijd geweest waarin je beter was dan de tegenstander, NIET ÉÉN. Af een toe een bevlieging van tien minuten, maar voetballend is het echt dra-ma-tisch. Dat kan je afschuiven op je spelers, maar volgens mij moet een trainer de automatismen erin slijpen, het voetbal erin brengen en een groep zelfvertrouwen geven. Geen van dit alles zie ik terug…het lijkt sowieso alleen maar slechter te worden en het vertrouwen dat Steyn zelf uitstraalt is nul komma nul.
  Ik zal Den Haag altijd blijven steunen, doe dat al sinds jaren, maar het mag toch duidelijk zijn dat we er met deze trainer niet gaan komen? Potentieel aan spelers voldoende…nu het voetbal en het vertrouwen nog.

  Beantwoorden
 14. appie

  ben gister wel 1van de 150 van de gekken geweest die naar Maastricht is geweest om naar die bagger wedstrijd te kijken .
  je bent door mvv op alle fronten verslagen we hebben al met al meschien maar 3 a 4 kansen gehad.
  als mvv iets secuurder was geweest na de pauze sta je met 4 -0 achter
  als 150 man de moeite neemt om 2 en een half uur in de auto te zitten en nog anderhalf uur in de kou daar hun clubje aan te moedigen
  verwacht ik toch een beetje strijd van de spelers en zelfs dat konden ze niet opbrengen
  echt een schande zou wel een s leuk zijn als de spelers zouden zegen wij sponseren nou een keer de kaarten naar az uit om dat wij jullie hebben laten zakken
  en we gaan daar een keer passie en strijd leveren
  ik weet ook wel dat je niet elke wedstrijd kan winnen en verliezen maakt ook niet uit maar wel hoe !!!
  dus vanaf nu elke week schuim op die bekken en bloed aan die schoenen!!! 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿

  Beantwoorden
 15. Fan XL

  Die Holla en Steijn maken het team en ADO kapot. Ze vinden alleen elkaar geweldig en daar lijdt de teamspirit en heel ADO onder. Hoe lang wordt dit nog getolereerd ? Moet Fraser dit niet s een keer doorbreken ?

  Beantwoorden
 16. Mike

  Tja pisvee staat ook al weer met 0-2 achter……tegen Roda……misschien is Cocu wat voor ons als trainer hahahaha

  Beantwoorden
 17. haagsicoon

  @Zwaar Pissed Je hebt gelijk over het halen van spelers maar is niet alleen de schuld van Steijn.Er zijn te veel aanvallers gehaald en geen goede verdedigers………met een goede verdediging had Ado wel iets hoger gestaan denk ik. 😉

  Beantwoorden
 18. zambiaantje

  Stein spreekt over amateurisme, de sukkel zet tira op de tribune bij MVV, de oud speler van MVV heb ik helemaal niet gezien terwijl dit ook een goede aanvaller is ,later haalt hij tira, toch naar beneden om mee te voetballen wat een visie zeg, het wordt toch echt tijd dat deze man op stapt. In de winterstop moet er aan het spelersmateriaal gesleuteld worden ,als je verliest van nummer 9 jupilair zie ik het somber in volgend jaar ben je niet zomaar terug naar de jupilair.
  De visie van ADO is zoek, je kan als bestuur wel 3 jaar propaganderen dat je stuctureel in het linker rij moet voetballen, ze maken het totaal niet waar,het het is te zielig om aan te zien hoe ook het bestuur eveneens amateurisme verweten kan worden.(veld problemen(trainings acco kloten, trainer kloten,spelersgroep onvoldoende niveau.
  bestuur maar zeggen wij werken hard aan de club,wij willen het allerbeste,ik zie er weinig van terug.
  Verliezen kan,maar hier is het structureel iets mis.Of is dit hedendaagse voetbal van nu?nou dan kan
  je van mij er gelijk meekappen.,en je geld aan beteren zaken gaan besteden

  je v
  Dit h

  Beantwoorden
 19. MVV

  Wees blij met maar 2-1 tegen MVV. Het had 5-1 moeten zijn. Jullie zijn de topfavoriet om te degraderen. Jammer dat bij die 2-0 jullie het hek niet opkregen. Hadden we jullie terug geschopt naar dat gat in den Haag losahs.

  Beantwoorden
  • Daniel

   whahahah iemand van MVV die je de les wil lezen tis alweer bijna 14 jaar geleden dat jullie voor laatste in de eredivisie zaten! proberen jullie zelf eerst maar weer is terug te komen en dan praten we weer verder #idioot

   Beantwoorden
 20. ADO fan

  Begrijp steeds minder van die Steijn, hij heeft zoveel goede middenvelders gehaald en blijft maar spelen met drie spitsen (die er op de vleugels, een opvlieging daar gelaten, weinig van bakken). Hij moet gewoon met 4 of 5 middenvelders spelen, dit versterkt de zwakke verdediging en met Van Duinen als diepe spits.

  Daarnaast moet hij zn lieverdjes als Beugelsdijk en zeker slijmjurk Holla eens passeren, die doen alleen maar hun best voor de camera en bij interviews en laten op het veld niks zien.

  Fraser sta eens op !

  Beantwoorden
 21. adoooooo

  whahahahahahaha….. ”terug geschopt naar dat gat in den haag ” …hij is wel grappig …. hij is vast de nar van mvv 😆
  de realiteit is natuurlijk heel anders lol

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.