Maurice Steijn is het zat. Eerder dit seizoen vormde het veld in het Kyocera Stadion voor problemen. Nu zorgt het trainingsveld voor de nodige irritaties bij de oefenmeester.

Vanavond nemen de ooievaars het in de KNVB Bekerop tegen MVV, maar de voorbereiding verliep alles behalve vlekkeloos. De oefenmeester had duidelijk laten weten in het Zuiderpark te willen trainen, omdat de Limburgers niet op kunstgras maar op echt gras voetballen. Door de hevige wind kwamen er enkele platen los op de oude Zuidtribune en de lijnen waren in geen velden of wegen te bekennen.

“Blijkbaar is er weer eens wat fout gegaan in de communicatie”, zegt een balende Steijn in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Dat schiet allemaal lekker op. Het lijkt hier af en toe wel een amateurclub. Ook de verwarming en de boiler zijn kapot. Spelers staan hier letterlijk onder een koude douche. Ongelofelijk toch?”.

Brody’s leaderboard

8 reacties

  • Ronald Elberse

   Sjaak, jij bent nooit tevreden waarschijnlijk. Als Maurice links zegt, zeg jij rechts, als hij rechts zegt dan zeg jij links. Jammer dat je nooit de kans krijgt om zelf voor zo’n club onder deze omstandigheden te moeten werken. Denk dat je wel anders zou piepen.

   Beantwoorden
   • HAAGIE

    Ik denk dat de plantsoenendienst Sjaak nog niet wil hebben. op zulke figuren kun je beter niet reageren….is moeilijk..ik weet er alles van.

  • Rudolf

   Maurice zal ongetwijfeld een goede reden hebben om dit naar buiten te brengen. Terwijl hij weet dat de directie en RVC meelezen. Idem vd Kallen. Als je dit bericht leest dan denk ik als eerste aan de lange reeks van steunen en zuchten van MS. Toch denk ik dat hij een gevoel met de supporters deelt dat we als club nog wel wat stappen hebben te maken…..

   Beantwoorden
 1. Senseless

  Idd waarom denk je dat Brom pleite ging Den Haag maakt er altijd een zooitje van geen geld en geen middelen Vind knap dat tie er altijd weer wat van maakt die Steijn
  geef Steijn geld en moet je zien wat er gebeurt verleden jaar ook niet slecht gedaan met een bout team
  de laatste paar goede weg gekocht en nu weer allemaal nieuwe spelers die aan mekaar moeten wennen en aan de speel manier van Steijn

  Beantwoorden
 2. adoooooo

  het is eigelijk heel typerend , heel de eredivisie heeft er mee te maken momenteel , iedereen kan van elkaar winnen en verliezen ..totaal niet meer te peilen … het is geen ado probleem , maar een eredivisie probleem !

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.