Bij oud AZ verdediger Fernando Ricksen is  de spierziekte ALS geconstateerd.  Via de social media van AZ Alkmaar ontvingen wij de volgende oproep:

Hierbij roepen we alle supporters op om de tweede minuut van het duel AZ – ADO Den Haag te gebruiken om massaal onze steun te laten blijken aan onze oud-speler Fernando Ricksen, om hem kracht te geven in zijn strijd tegen ALS. 

Wij hopen dat alle ADO-supporters die morgen in Alkmaar de wedstrijd bij zullen wonen gehoor zullen geven aan deze oproep.

Groen Geel Hart wenst Fernando Ricksen heel veel sterkte in deze zware tijd.

Fly-Over Leaderboard

2 reacties

  1. Zwaar pissed

    Fernando heel veel sterkte!! Dit is ongeveer de ergste ziekte die je maar kan krijgen en hoop dat jij de eerste wordt die het gevecht kan winnen!!! Mijn oma, helaas, heeft het niet gered, maar heeft wel 70 jaar kunnen leven eer zij het kreeg. Op de leeftijd van Fernando is helemaal erg om ALS te krijgen. 🙁

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.