FCDH Middennoord organiseert woensdag 13 november een supportersavond in het MFC. Onderstaand bericht ontvingen wij van FCDH Middennoord:

Beste Supporters,

Weten we het nog? Vast wel, ons oude vertrouwde Zuiderpark. Sfeer, emotie en gezelligheid. Iedereen verlangt terug naar die tijd! Sinds ons nieuwe stadion is gekomen doet iedereen niets anders dan ouwehoeren. Sfeer dit, sfeer dat. Iedereen zit met zijn vrienden, familie of maten lekker aan de koffie en loopt vervolgens de tribune op.

Iedereen vindt de supporterssites kickuh! Iedereen leest wel eens op verschillende sites de hevige discussies over sfeer. Maar laten we nou eens niet allemaal schijnheilig doen. Is het niet zo dat je sfeer maakt met elkaar? Is het niet zo, dat niemand het initiatief neemt? Nou wij als groep supporters zijn daar helemaal klaar mee! Waarom kunnen wij niet wat andere clubs wel kunnen? Groter worden doe je door klein te beginnen. Als er iemand een vlag omhoog houd wordt er gekankerd op elkaar: “He doe die vlag weg ik zie niets” maar we willen toch meer sfeer! Kortom we zijn er klaar mee!

Zoals jullie op onze site hebben gezien gaan we aftellen, een nieuw Middennoord, een nieuwe start. Daarom organiseren we binnenkort een supportersavond waarbij IEDEREEN welkom is. Laten we eens kijken hoeveel mensen we kunnen optrommelen! Want met een schuin oog kijk je toch ook vaak naar de tifo’s in het buitenland en de sfeer in bepaalde vakken zoals o.a LEGIA. Elke week, 2x 45 minuten lang sfeer, maar dan moet iedereen zijn of haar principes wel een keer op zij zetten! Niet meer ouwehoeren in andere vakken, maar samen 1… het is toch kickuh…SUPPORTERS, zet je trots op zij en sluit je aan…laat zien dat jij wilt meewerken..

Kom daarom naar onze supportersavond in het MFC (supportershome) op woensdag 13 november van 20:00 tot 21:00 want sfeer maak je niet alleen, dat doe je met z’n allen. Nogmaals, IEDEREEN IS WELKOM, ook al heb je nooit de stap durven zetten.

Trots op zij, supporters erbij!

We hopen op jullie medewerking…

Namens FCDH Middennoord BEDANKT!!

Brody’s leaderboard

13 reacties

 1. dave ardon

  zeker meer sfeer het hele stadion op ze kop met de wedstrijden bv net zoals in de kuip laat horen wie je club is .dus steun ook je club ook in mindere tijden .

  ado laat je horen support your team

  Beantwoorden
 2. Zwaar pissed

  En daar komen ze na jaren mee!!! Vut bij mij is er na al die jaren wel uit!! Team brengt al jaren niks over naar de supporters, waardoor het los kan gaan op de tribune en andersom ook niet. Stop al tijden geld in een potje maar zie niks bijzonders mee gebeuren. We roepen al tijden dat wij de supporters van nederland zijn, maar nu toe blijft het alleen bij dat te roepen maar de praktijk laat zien dat wij op een niveau qua supporters zitten van een gemiddelde amateur club!!!! Dus alle grote bekken van midden noord laat het dan ook eens zien!!!! 👿

  Beantwoorden
   • Zwaar pissed

    Betere sfeer begin bij zelf!! Net als betere wereld begin bij jezelf!!! Zoals gisteren was wederom een aanfluiting vanaf MN. 👿

 3. eddy

  wat gaan jullie doen,laat eerst het gezeik onder elkaar supporters maar afgelopen zijn.g,d,n,m maakt toch niet uit waar je zit,als je er maar bent.
  En alsiemand geen zin heeft om te zingen,so what laat hem.
  loopt tie gast te zingen uit zijn megafoon helft versta je niet,en zich boos te maken omdat ermisschien niet iemand meezingt,pff volgesnoven dwazen daar op die trap.
  is dat sfeer,nou bedankt dat is een aggresivie sfeer tegen eigen supporters.
  schande dat zo een dwaas de megafoon in zijn hande heeft.

  Beantwoorden
  • Zwaar pissed

   Helemaal mee eens Eddy!!! Wat een aanfluiting die gast met megafoon en ook zo orgineel die liederen!!! LOL Waar is die zogenaamde originaliteit van onze liederen gebleven?

   Beantwoorden
 4. MURDOCK

  Ben het met eddy ook eens , argressie tegen eigen supporters en de meeste kennen mekaar niet eens bij naam ,vroeger was het wel anders , 3 wijken het meeste vertegenwoordig op de NS : Spoorwijk,Laakkwartier en Schilderswijk en de mensen jongens konden mekaar bij naam en status en gaan zoals de meeste old school Midden noord en Noord side supporters met respect met mekaar om .

  Beantwoorden
 5. BimBoemBam

  Ik vind zingen geen ramp, schreeuwen en klappen voor je team hoort erbij!
  Je wilt schuim op je bekken van ons team zien, dan moet je dat ook op de tribune doen!

  Maar die vlaggen voor mijn neus die dan 90 minuten gezwaaid gaan worden; daar heb ik echt geen zin in! Ben geen Mof of Vak410 figuur…
  Voor de wedstrijd en na de wedstrijd mag er best gewapperd worden, maar een seizoenskaart voor Noord is fakking duur. Ik wil gewoon mijn team zien ipv. knakenvlaggen.

  Verder sluit ik mij bij Eddy aan.
  Geinig zo’n capo, maar ik versta geen reet. Ouwe liederen en blabla…vind er geen hol aan.
  Als mensen niet willen zingen, laat ze metrust…

  Beantwoorden
 6. vakO

  Oneens. Agressie tegen eigen supporters is niet goed. Maar er mag wel wat meer gezongen worden zeg jezus. Wees blij dat er wat initiatief wordt genomen vanaf trap M. Gesnoven of niet boeie…
  Peace

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.