Aan het einde van het seizoen loopt zijn contract bij ADO Den Haag af. Maar de club heeft aangegeven graag verder te willen met Tom Beugelsdijk.

Gesprekken over een nieuw meerjarig contract zijn reeds geopend, meldt Voetbal International. De 23-jarige verdediger, begonnen bij RVC uit Rijswijk, doorliep de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Van 2010 tot 2012 speelde hij op huurbasis bij FC Dordrecht in de Jupiler League. Vorig jaar veroverde hij een basisplaats.

ADO Den Haag kent in de selectie meerdere spelers van wie volgend jaar de verbintenis afloopt, onder wie aanvaller Mike van Duinen.

12 reacties

  • HAAGIE

   Zonder tekortkomingen speelde hij niet bij Den Haag. Jongen doet wat hij moet doen en is een eigen jongen…dusssss..10 jarig contract wat mij betreft.

   Beantwoorden
  • Daniel

   eens ben niet zn fan van Beugelsdijk, iedereen heeft het maar over zn inzet maar dat boeit me niet hij maakt fout na fout en heeft nu 2 redelijke wedstrijden gehad. tis en blijft een zeer beperkte speler

   Beantwoorden
 1. tattoo

  Zonder Steijn speelde ie nooit int eerste waar dan ook , dus heb je weinig aan HAAGIE betweter .
  En als je vlug in de bierliga wil zijn , vooral opstellen die Beugel .

  Beantwoorden
  • Wilco

   Vroeguh was Gabor Horvath onze held en nu is Tom Beugelsdijk onze held. Nederland geen goede verdedigers ? Zet Tom in het nationale team ! Goed, beter, best, Tom groeit door en door en door !
   Op naar de top !

   Beantwoorden
 2. tattoo

  @Harry, ik neem aan dat dit ironisch bedoeld is !?
  In de bierliga, daar twijfel ik niet aan .
  Hij speelde een goede wedstrijd tegen Cambuur, waarom : aanval op halve kracht, de tegenpartij laat hem opbouwen, waarom : kan geen deftige pass geven, is wel kampioen in mekkeren en gele kaarten pakken,
  PROFICIAT .

  Beantwoorden
  • Harry

   @Tattoo was niet ironisch, speelde zeker niet alleen tegen Cambuur goed, maar ieder zijn mening,we gaan het zien 🙂

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.