Pascal Bosschaart zit op dit moment zonder werkgever en zou graag in Nederland terugkeren. De voorkeur van de verdediger gaat uit naar ADO Den Haag. Een club uit de Jupiler League is echter niet uitgesloten. Bosschaart stond voor het laatst bij Sydney FC onder contract.

“Om de nare nasmaak van hoe het in Sydney is geëindigd weg te spoelen wil ik graag het komende half jaar nog op de velden te zien zijn. Als het in de Eredivisie niet lukt, dan speel ik net zo graag in de Jupiler League. Maar zelfs voor een minimaal salaris zet ik me graag weer in voor ADO, waar ik altijd met plezier gespeeld heb”, vertelt de routinier aan Omroep West.

In totaal stond de mandekker twee seizoenen in Australië op de loonlijst. Sydney wilde graag nieuwe spelers aantrekken, waardoor het avontuur voor Bosschaart ten einde was. De verdediger stond tussen 2006 en 2011 ook al onder contract bij ADO Den Haag.

GGH Media Leaderboard

11 reacties

 1. Ron

  Gewoon doen, maar dan risicos uitsluiten! Betalen per gespeelde wedstrijd. Anders krijgt hij een half jaarsalaris en is alsnog dat halve jaar geblesseerd.

  Beantwoorden
 2. HAAGIE

  Ik zeg niet doen. Weer een speler die al heel lang geen wedstrijden heeft gespeeld en niet wedstrijdfit is. Aardige gozer maar een te groot risico. Buiten dat doet Meijers het steeds beter op de linkback positie, en in het middenveld is al helemaal geen plaats voor Bosschaart.

  Beantwoorden
 3. Jeffrey

  Hij kan zeker van meerwaarde zijn voor onze jonge ploeg. We zakken elke keer door t ijs als we 2 blessures hebben. Alles meegemaakt met Ado en ons nooit in de steek gelaten! Laat hem lekker meetrainen nu en in het 2e spelen op een amateurcontract ofzo, dan is hij half januari wedstrijdfit, het is geen bakkal, dan presatie contract… Win-Win situatie 😉

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.