ADO Den Haag heeft de optie in het aflopende contract van doelman Gino Coutinho gelicht, waardoor het contract van de doelman bij de residentieclub met een jaar is verlengd.

De 32-jarige doelman, die zijn opleiding genoot bij PSV, is bezig aan zijn zesde seizoen bij de club van trainer Maurice Steijn, waarvan de laatste vier als eerste keeper. Hij staat inmiddels op 97 competitieduels.

Fly-Over Leaderboard

6 reacties

 1. Chris

  ADO Den Haag heeft veel te danken aan Couthino! Vanzelfsprekend dat zijn contract is verlengd. Van mij mag er ook wel wat geld bij.

  Beantwoorden
 2. Dennis

  verlengen en dan proberen in de zomer te verkopen, anders verdien je er niks meer aan. dan hopen dat we Warner Hahn van Dordrecht over kunnen nemen

  Beantwoorden
  • daniel

   Waarom aan verdienen ? Die jongen zit er zolang het is een topper laat hem zn carrière hier maar uit zitten hoor.

   Beantwoorden
 3. Zwaar pissed

  ach als je niks beters kan krijgen dan moet het wel. We hebben 4 keepers van gemiddeld amateurniveau en zou graag eens een echte keeper met uitstraling willen zien keepen bij ADO!!! Coutinho is de minst slechte van de 4 die wij hebben, maar blijft ook een keeper zonder eredivisie niveau. Leuk op de lijn,maar is zijn 16metergebied en hoge ballen van de zijkant niet de baas en meevoetballen kan die ook niet en dan ben dus tegenwoordig zeer beperkt als keeper. Niveau moet zeker hoger voor een keeper bij ADO om je ambitie voor structurele linkerrijtje waar te kunnen maken. Helaas maar waar!!! Dus leuk als 2de keeper volgend seizoen, maar ze moeten echt wat beters gaan halen. 😈 👿

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.