Voor ELF Voetbal TV sprak GGHTV, na ADO vs Ajax, met Jerson Cabral. Het ging voornamelijk over zijn springplank. Daarnaast spraken we met Michiel Kramer. Aan hem vroegen we, onder andere, of hij een hekel heeft aan Ajacieden.

Fly-Over Leaderboard

11 reacties

 1. HAAGIE

  Die wandelende tak heeft meer het niveau top oss. Het is niet te hopen dat die jongen volgend seizoen weer bij Den Haag zit. Alhoewel….zoals het er nu uitziet spelen we volgend seizoen 1e divisie, en dan is hij misschien wel bruikbaar.

  Beantwoorden
 2. tattoo

  Chantal Cabral zorg jij maar dat je scherp bent , concentreer je maar op goals aangeven en maken .
  Kramer is ook een drama, proficiat aan de scouts .

  Beantwoorden
 3. Zwaar pissed

  Weg met die Cabral en Steijn!!!!! Steijn je hebt de potentie van de aangetrokken spelers verkeerd ingeschat. Ze zitten al aan hun top en worden niet beter!!! Slecht gescout en goed bevonden door Steijn, dat wordt alleen maar erger als die Steijn nog minder verstand heeft dan zijn scouts. Als Steijn en Cabral er bij de winterstop nog zijn dan zeg ik mijn seizoenskaart op. Luisteren doet het bestuur al never nooit, dus dan moet de club andere signalen krijgen en dat begint met mijn seizoenskaart opzeggen. 👿 😈

  Beantwoorden
  • daniel

   Met zon uitspraak ben je echt een kneus! Ga lekker naar de Joden met beter verliezen we! Verekte mongool

   Beantwoorden
 4. Daniel

  zegt die Cabral mischien zit ik hier volgend jaar weer, mogen we hopen van niet en zoja dan zeg je het goed dan ZIt je hier weer ! en dan op de tribune! kneus!

  Beantwoorden
 5. Sabel

  Fraser keert zich nu ook tegen Steijn; spelers halen hun nivo niet, en daar is de trainer ook verantwoordelijk voor. Of zou het alleen aan al die spelers liggen?
  Nou ok misschien ligt het wel alleen aan Cabral, onze grote vedette. 😕

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.