Jerson Cabral lijkt niet echt geliefd bij de supporters van ADO Den Haag. De van FC Twente gehuurde aanvaller werd woensdagavond door de eigen fans uitgefloten tijdens het competitietreffen tegen sc Heerenveen (1-1). De vleugelspeler probeert zich er van af te sluiten.

“Ik kan niet meer dan doen dan mijn best. Hoe het publiek daarop reageert is aan hun, daar trek ik me niet zoveel van aan”, reageert Cabral tegenover FOX Sports. “Als je daarmee gaat zitten, komt het je spel niet ten goede. Het belangrijkste is dat het team en de trainers vertrouwen in me hebben.”

Cabral baalde na afloop van het gelijke spel. “Dit voelt als een verloren wedstrijd”, gaat Cabral verder. In de blessuretijd kreeg ADO een tegendoelpunt om de oren. “In zo’n situatie probeer je de ballen tegen te houden. Voor Heerenveen valt die dan net goed. Volgens mij schoot Otigba de bal aardig binnen.”

Brody’s leaderboard

8 reacties

 1. bertus kleerekooper

  Ik denk dat Cabral echt wel kwaliteit heeft en dat we achter ons team en achter hem moeten staan. Geef hem de gelegenheid te laten zien wat hij kan en we gaan nog plezier aan hem beleven !! 😛

  Beantwoorden
 2. Glenn

  Die krediet duurt bij jou 15 wedstrijden? Bertus kleerekooper? Weet niet of je het door hebt maar we staan 16e en je heb pas 14 punten dat is nog geeneens 1 punt per wedstrijd tegen minder goede en veel betere tegenstanders? Waar ligt het dan volgens jou aan? Buiten het feit om dat Maurice Steijn gewoon geen gevoel heeft voor de juiste wissels? En dat ze belabberd spelen? Als jij dolgraag wilt winnen ga je achter je spelers aan geef ze persoonlijk aandacht! Neem Kanon zijn papieren, SCHANDALIG! Cabral, dacht het te maken dikke flop! En ga zo maar verder! Vele van ons geven hem het voordeel van de twijfel ik heb geen krediet meer voor deze trainer en sommige spelers! Hopen op een goede winterstop! Come on the Hague!

  Beantwoorden
 3. BimBoemBam

  Ik moet toegeven dat Cabral gisteren beter speelde als tegen 020. Metname verdedigend deed die wat gooie akties!
  Maar hij brengt gewoon te weinig…

  Gouriye vond ik gisteren nog matiger, dus als Tira nou es voor Cabral of Gouriye mag invallen.

  Steijn is een ADO-man, maar ik snap zijn visie niet. Waarom Tira/Esajas geen kans geven, maar je wel vastklampen aan tegenvallende spelers?

  Verder speelt Den Haag zonder bluf, passie.
  Gisteren werd er meer gestreden als zondag, netjes…maar daar heb ik geen seizoenskaart voor.
  Ik wil schuim op die bekken, bloed op die schoenen!

  Beantwoorden
 4. Zwaar pissed

  Cabral: ‘Ik kan niet meer dan doen dan mijn best’

  Ik ook. Mag ik nu ook bij ADO voetballen? 😈 👿 Of vind jij zelf ook dat als jij je best doet het nog niet genoeg is. Je hebt de kwaliteit van een gemiddelde straatvoetballer die ook alleen maar trucjes kon en dus niet goed genoeg was voor het echte werk.

  Ik ben dan wel zo eerlijk om te zeggen dat verdedigend dit jouw beste wedstrijd was bij den haag!!! Helaas ben je vleugelspeler en breng je daar echt 0,0% rendement. Dus alsnog met Steijn optieften!! 👿 😈

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.